Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #1 iOS için önerebileceğiniz RPG oyun var mıdır? Daha önce darkness rises falan oynamıştım o tarz şeyler varsa bildiğiniz sevinirim. Bakıyorum oyunlara da dikkatimi çeken bir şey olmadı, belki sizin vardır. Ücretsiz olursa sevinirim teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2023
iOS için önerebileceğiniz RPG oyun var mıdır? Daha önce darkness rises falan oynamıştım o tarz şeyler varsa bildiğiniz sevinirim. Bakıyorum oyunlara da dikkatimi çeken bir şey olmadı, belki sizin vardır. Ücretsiz olursa sevinirim teşekkürler.
ellma Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 1.481 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #2 Genshin Impact bütün platformlarda mevcut iyi bir RPG oyunudur. Tavsiye ederim.
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #3 ellma dedi: Genshin Impact bütün platformlarda mevcut iyi bir RPG oyunudur. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum da bana çok karışık geliyor o. Çok fazla karakter vs var.
ellma dedi: Genshin Impact bütün platformlarda mevcut iyi bir RPG oyunudur. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum da bana çok karışık geliyor o. Çok fazla karakter vs var.