iOS telefon Wi-Fi aracı olarak nasıl kullanılır?

ffKaan

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle.
Benim masaüstü bir bilgisayarım var oyun falan oynuyorum. Taşındığımızdan dolayı internetimiz yok alt kattaki abimin interneti kullanıyoruz ve bilgisayarımda Wi-Fi özelliği yok. Kullandığım USB adaptörde çekiyor gözüküyor ama uzaklıktan dolayı ‘internet yok, güvenli' böyle bir şey diyor.
Ama telefonum sorunsuz bağlanıyor.
O yüzden dolayı iOS telefonumu USB yoluyla veya Wi-Fi ağ güçlendirici olarak kullanma şansım yok mu?
Şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim. Hayırlı akşamlar.

Cihazı bilgisayara bağladığınız kablo ile iTunes indirip, bağlantıyı yaptıktan sonra telefondan ayarlar - kişisel erişim noktasını açıp yalnızca USB derseniz interneti kullanabilirsiniz.

Cihazı bilgisayara bağladığınız kablo ile iTunes indirip, bağlantıyı yaptıktan sonra telefondan ayarlar - kişisel erişim noktasını açıp yalnızca USB derseniz interneti kullanabilirsiniz.

Kendi mobil veri internetim gitmiyor değil mi? Çünkü orası sadece mobil verim açıl olduğu zaman aktif oluyor. Benim kasıt eddiğim başlandığım Wi-Fi'yi bilgisayara aktarmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…