Epic Games iOS telefona nasıl indirilir?

Can Özbek

Hectopat
Merhaba. Bildiğiniz üzere Epic Games başlatıcı'sı artık Mobile yükleniyor ancak Avrupa Birliği'ne üye bir ülkede ikamet etmek gerekiyor. Sürekli tarayıcı üzerinden girmek istemiyorum, bu uygulamayı indirmenin bir yolu var mı acaba? VPN falan kullandım ama olmadı. Acaba ayarlardan falan IP adresi değiştirilebilir mi? iOS kullanıcısıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bildiğiniz üzere Epic Games başlatıcı'sı artık Mobile yükleniyor ancak Avrupa Birliği'ne üye bir ülkede ikamet etmek gerekiyor. Sürekli tarayıcı üzerinden girmek istemiyorum, bu uygulamayı indirmenin bir yolu var mı acaba? VPN falan kullandım ama olmadı. Acaba ayarlardan falan IP adresi değiştirilebilir mi? iOS kullanıcısıyım.

Android sadece.

Bildiğim 2 yöntem var iOS sürümünüz 14.0-17.0 arasında ise trollstoreu ve Fortnite'ın bir IPA'sını indirerek yapabilirsiniz diğer yöntem signulous uygulaması ile indirebilirsiniz senelik 20 dolar trollstore ücretsiz ama sürümünüzün desteklemesi lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı