SchFeazz Kilopat Katılım 17 Mayıs 2019 Mesajlar 978 Çözümler 3 7 Mayıs 2021 #1 Dostlar, canlı görüşmeler için Webcam gerek. Almak yerine telefonu kamera olarak kullanmak istiyorum. DroidCam kullanıyordum fakat kasıyor ve bağlantı saçma sapan kopuyor. Önerebileceğiniz uygulama var mı? Cihaz: iOS. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2021
Dostlar, canlı görüşmeler için Webcam gerek. Almak yerine telefonu kamera olarak kullanmak istiyorum. DroidCam kullanıyordum fakat kasıyor ve bağlantı saçma sapan kopuyor. Önerebileceğiniz uygulama var mı? Cihaz: iOS.
Türkistan Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 312 Çözümler 2 Yer Kilis Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mayıs 2021 #2 Ben DroidCam kullanıyorum ama çok memnun değilim. Belki sen memnun kalırsın. Diğer öneriler için takipteyim.
Ben DroidCam kullanıyorum ama çok memnun değilim. Belki sen memnun kalırsın. Diğer öneriler için takipteyim.
SchFeazz Kilopat Katılım 17 Mayıs 2019 Mesajlar 978 Çözümler 3 7 Mayıs 2021 #3 Türkistan dedi: Ben DroidCam kullanıyorum ama çok memnun değilim. Belki sen memnun kalırsın. Diğer öneriler için takipteyim. Genişletmek için tıkla... Üstat sen açıklamayı okumadın galiba
Türkistan dedi: Ben DroidCam kullanıyorum ama çok memnun değilim. Belki sen memnun kalırsın. Diğer öneriler için takipteyim. Genişletmek için tıkla... Üstat sen açıklamayı okumadın galiba
İBEX_0709 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 1.081 Çözümler 2 Yer Konya, Selçuklu 7 Mayıs 2021 #4 İos'ta bilmem ama android'de hiç kopma gibi bir problem yaşamadım, droidcam kullanıyordum.
Türkistan Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 312 Çözümler 2 Yer Kilis Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mayıs 2021 #5 SchFeazz dedi: Üstat sen açıklamayı okumadın galiba Genişletmek için tıkla... Kusura bakma ya dalgınım bugün biraz. Hiç fark etmedim
SchFeazz dedi: Üstat sen açıklamayı okumadın galiba Genişletmek için tıkla... Kusura bakma ya dalgınım bugün biraz. Hiç fark etmedim
SchFeazz Kilopat Katılım 17 Mayıs 2019 Mesajlar 978 Çözümler 3 7 Mayıs 2021 #6 Türkistan dedi: Kusura bakma ya dalgınım bugün biraz. Hiç fark etmedim Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam insanlık hali
Türkistan dedi: Kusura bakma ya dalgınım bugün biraz. Hiç fark etmedim Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam insanlık hali