Arayan4 Femtopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar, iOS uygulamalarını Android'de çalıştırabilecek bir emülatör var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2022
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.336 Makaleler 4 Çözümler 39 24 Temmuz 2022 #2 Yoktur. Hangi uygulama lazım? Belki alternatifini buluruz.
Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Temmuz 2022 #3 Arayan4 dedi: Arkadaşlar, iOS uygulamalarını Android'de çalıştırabilecek bir emülatör var mı? Genişletmek için tıkla... Olmaması lazım yoktur onun yerine benzer uygulamalar hep üretiliyor Google Play'de.
Arayan4 dedi: Arkadaşlar, iOS uygulamalarını Android'de çalıştırabilecek bir emülatör var mı? Genişletmek için tıkla... Olmaması lazım yoktur onun yerine benzer uygulamalar hep üretiliyor Google Play'de.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #4 PC'de olanlar bile aslında simülasyon.
B blac_eagle Centipat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 453 Çözümler 1 24 Temmuz 2022 #5 Cider Apk for Android iEMU iOS Emulator Appetize Emulator IOSEmus All in One iOS Emulator
Arayan4 Femtopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #6 Melys dedi: Olmaması lazım yoktur onun yerine benzer uygulamalar hep üretiliyor Google Play'de. Genişletmek için tıkla... Bana emülatör gerekiyor uygulama çalıştıysa cider emülatör diye bir emülatör varmış ise yarıyor diyorlar ben kuramadım bileneniz var mı? blac_eagle dedi: Cider APK for Android. İemu iOS emulator. Appetize emulator. iOSemus. All in One iOS emu. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadi. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2022
Melys dedi: Olmaması lazım yoktur onun yerine benzer uygulamalar hep üretiliyor Google Play'de. Genişletmek için tıkla... Bana emülatör gerekiyor uygulama çalıştıysa cider emülatör diye bir emülatör varmış ise yarıyor diyorlar ben kuramadım bileneniz var mı? blac_eagle dedi: Cider APK for Android. İemu iOS emulator. Appetize emulator. iOSemus. All in One iOS emu. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadi.
Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Temmuz 2022 #7 Arayan4 dedi: Bana emülatör gerekiyor uygulama çalıştıysa cider emülatör diye bir emülatör varmış ise yarıyor diyorlar ben kuramadım bileneniz var mı? Denedim olmadi. Genişletmek için tıkla... Appetize.io diye bir uygulama var tarayıcı üzerinden çalışan ama güvenilir midir işlevi nasıldır bilemem .
Arayan4 dedi: Bana emülatör gerekiyor uygulama çalıştıysa cider emülatör diye bir emülatör varmış ise yarıyor diyorlar ben kuramadım bileneniz var mı? Denedim olmadi. Genişletmek için tıkla... Appetize.io diye bir uygulama var tarayıcı üzerinden çalışan ama güvenilir midir işlevi nasıldır bilemem .
Arayan4 Femtopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #8 Melys dedi: Appetize. IO diye bir uygulama var tarayıcı üzerinden çalışan ama güvenilir midir işlevi nasıldır bilemem. Genişletmek için tıkla... Apps Store yok, sadece tarayıcı mevcut. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2022
Melys dedi: Appetize. IO diye bir uygulama var tarayıcı üzerinden çalışan ama güvenilir midir işlevi nasıldır bilemem. Genişletmek için tıkla... Apps Store yok, sadece tarayıcı mevcut.
B blac_eagle Centipat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 453 Çözümler 1 24 Temmuz 2022 #9 Arayan4 dedi: Bana emülatör gerekiyor uygulama çalıştıysa cider emülatör diye bir emülatör varmış ise yarıyor diyorlar ben kuramadım bileneniz var mı? Denedim olmadi. Genişletmek için tıkla... Burada link paylaşamıyorum daha önce uyarı geldi. Webde anlatılıyor nasıl kurulduğu. Apk dosyasını telefona kuramıyorsanız emülatörle hiç uğraşmayın.
Arayan4 dedi: Bana emülatör gerekiyor uygulama çalıştıysa cider emülatör diye bir emülatör varmış ise yarıyor diyorlar ben kuramadım bileneniz var mı? Denedim olmadi. Genişletmek için tıkla... Burada link paylaşamıyorum daha önce uyarı geldi. Webde anlatılıyor nasıl kurulduğu. Apk dosyasını telefona kuramıyorsanız emülatörle hiç uğraşmayın.
Arayan4 Femtopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #10 blac_eagle dedi: Burada link paylaşamıyorum daha önce uyarı geldi. Webde anlatılıyor nasıl kurulduğu. APK dosyasını telefona kuramıyorsanız emülatörle hiç uğraşmayın. Genişletmek için tıkla... APK kuruyorum. Ama ise yaramıyor uygulama Store calışmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2022
blac_eagle dedi: Burada link paylaşamıyorum daha önce uyarı geldi. Webde anlatılıyor nasıl kurulduğu. APK dosyasını telefona kuramıyorsanız emülatörle hiç uğraşmayın. Genişletmek için tıkla... APK kuruyorum. Ama ise yaramıyor uygulama Store calışmıyor.