Arkadaşlar kendim bir uygulama geliştirdim. Ancak tam üst düzey olmadığından developer hesabına para vermek istemiyorum. 2 adet telefonum var. Acaba jbli olana atmak istesem nasıl atarım? Repo açtım birkaç deneme yaptım ancak hangi dosya olduğunu bulamadım. Nasıl yapmalıyım. Yol gösterin lütfen.
Eğer cihazın Jailbreak'li ise, Cydia'dan Appsync+7'yi kur. Sonra bilgisayarına itools, 25PP veya Tongbu'yu kur. Bu prohramlar sayesinde yükleyebilirsin. Eğer cihazın Jailbreak'siz ise Tongbu işini görücektir.
Eğer cihazın Jailbreak'li ise, Cydia'dan Appsync+7'yi kur. Sonra bilgisayarına itools, 25PP veya Tongbu'yu kur. Bu prohramlar sayesinde yükleyebilirsin. Eğer cihazın Jailbreak'siz ise Tongbu işini görücektir.
Peki dostum ben hangi dosyayı atacağım. Birde geliştirici hesabım olmadığı için sadece yaptım simulasyonda çalışıyor. Cihaz zaten jailbreak'li. Jb'siz iphone kullanılmaz şu günden sonra. Birde cizhaın modeli 3GS. AppSync6 yeterli mi?
Videolu Kullanımı (Nekadar anlayabilirseniz artık):
Windows 8 veya üzeri uyumluluk sorunu
Kurduğunuzda
/Sağ tıklayın ve Uyumluluk Sorunu Gider yapın.
/ Sorun giderme proğramı'nı ayarlarını seçin
/ Proğram Windows'un eski sürümlerinde çalışıyordu ancak şu anda yüklenmiyor veya çalışmıyor işaretle
/ ileri
/ Windows 7 Seç
/ ileri
/ proğramı sına yapın
/ Evet, bu ayarları bu program için kaydet
/ve Kapat
İyi günler ve İyi çalışmalar.