iOS uyumlu akıllı saat önerisi

chamvio

Hectopat
Yer
Lindórinand.
Merhabalar,

Maks. 2700₺ bütçeye iOS uyumlu akıllı saat aramaktayım. Ekstra bir özellik arayışında değilim, bildirim ve arama yanıtlama olması yeterli olur. Teşekkürler.

Xiaomi watch S1 active olabilir.
Xiaomi marka hiçbir ürüne sıcak bakmıyorum. Bana pek kaliteli gelmiyor. Farklı bir öneriniz var mı?
Aşağıdaki ürünle aynı ürün mü?

Xiaomi marka hiçbir ürüne sıcak bakmıyorum. Bana pek kaliteli gelmiyor. Farklı bir öneriniz var mı?

Aşağıdaki ürünle aynı ürün mü?
Bencede GT3 daha iyi. Linktekiyle, GT3 aynı değil.

iOS'da Apple Watch haricindeki diger saatlerde bazi ozellikleri kullanamazsiniz. Mesela saat uzerinden konusmak, muzik kontrolu gibi. Eger iyi bir para yatirma hedefiniz varsa Apple Watch alin.
Seri 3 almayı düşünüyordum ancak sonbaharda güncellemesi kesilecek iddiası ortaya atılmış. Pek riske atmak istemedim. Öyle olunca gidip bi' saate 4.5 bin vermek bana pek mantıklı gelmiyor.

Seri 3 almayı düşünüyordum ancak sonbaharda güncellemesi kesilecek iddiası ortaya atılmış. Pek riske atmak istemedim. Öyle olunca gidip bi' saate 4.5 bin vermek bana pek mantıklı gelmiyor.

Bazi kritik ozelliklerini kullanamayacaginiz saate de bence bu paralari vermek mantikli gelmiyor acikcasi. 2500 TL vereceksiniz ama belki 1000 - 1500 TL'lik ozellik kullanacaksiniz. Apple Watch haricindeki saatler iOS'da akilli bileklige donusuyor maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı