Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayni seyler gecerli hocam. Ben F / P olarak bu urunu onerebilirim. Hem guncel ve yeni bir urun hem de akilli bileklik - saat karisimi. Kullanmayacaginiz ozelliklere bosuna vermemis olursunuz.
@chamvio tabii ki. Öncelikle saatin benim bildiğim özellikleri sorunsuz çalışıyor. Sadece yakın zamanda saatin telefondaki programında bazı sıkıntılar yaşamaya başladım muhtemelen benden kaynaklı sorunlar. Saat üzerinden konuşabiliyorsunuz sorun olmuyor. Keşke Apple Watch alsaydım dediğim bir sıkıntı veya sorun yaşamadım. Her şeyi düzgün ve sorunsuz çalışıyor. Telefonda dinlediğiniz müziği görüyor ve değiştirebiliyorsunuz. Ayrıca platformda fark etmiyor yani Spotify ve Apple Music hangisinden dinlediğiniz fark etmez. Yani bunlarda bir sıkıntı yok akıllı saat olarak çalışmaya devam ediyor bilekliğe falan dönüştüğü yok. Normalde Watch S7 almayı düşünüyordum geçen sene fakat çok pahalandığı için vazgeçtim. Neden diye soracak olursanız herhangi bir sebebim yoktu sadece Apple ekosistemine biraz daha dahil olmak için diyelim MacBook, iPhone ve Watch üçlüsünü tamamlarım diye düşünmüştüm.