iOS uyumlu gamepad önerisi

carrytexas

Decapat
Daha fazla  
Özellikle toplu taşımada iPhone ile GeForce NOW'dan oyun oynamak için kullanabileceğim bir gamepad arıyorum PC'de de kullanabilirsem iyi olur ama elzem değil. En fazla 2500 çıkabilirim. Önerileriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İos ile uyumlu, garantisi sağlam bir satıcı, güvenilir bir marka. Pusat clutcha o para verilmez. İlla o fiyata almak isterseniz gamesir nova lite bakabilirsiniz

İos ile uyumlu, garantisi sağlam bir satıcı, güvenilir bir marka. Pusat clutcha o para verilmez. İlla o fiyata almak isterseniz gamesir nova lite bakabilirsiniz
Gamesir t4 pro almayı düşünüyordum. attığınız ürünün telefon aparatı var mı acaba? toplu taşımada kullanamam o olmadan

Gamesir t4 pro almayı düşünüyordum. attığınız ürünün telefon aparatı var mı acaba? toplu taşımada kullanamam o olmadan
Hayır yok malesef, t4 pro mantıklı olabilir o telefon tutacağı için, gene pusat clutch da olabilir çoğu kolun yanında gelmiyor çünkü telefon tutacağı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…