iOS uzerinde Instagram bildirim sesi nasıl değiştirilebilir?

akane

Decapat
Makaleler
1
Çok basit bir soru basliktaki gibi. Ne kadar ayarlardan değiştirsek de Instagram'ın kendine özel bir bildirim sesi var. Bunu değiştirmek mumkun mu? Her turlu yazılımsal yolu denerim, benim cok sinirime giden bir konu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok basit bir soru basliktaki gibi. Ne kadar ayarlardan değiştirsek de Instagram'ın kendine özel bir bildirim sesi var. Bunu değiştirmek mumkun mu? Her turlu yazılımsal yolu denerim, benim cok sinirime giden bir konu.
Şuraya bi bakar mısınız hocam; Instagram bildirim sesi değiştirme nasıl yapılır? Instagram bildirim sesi nasıl değiştirilir?.

Şuraya bir bakar mısınız hocam; Instagram bildirim sesi değiştirme nasıl yapılır? Instagram bildirim sesi nasıl değiştirilir?.

Hocam bu linki atıgınıza göre iPhone kullanıcısı değilsiniz sanırım. Zil sesi bildirim sesini ayarladan degistirsek de Instagram'ın iOS uzerinde kendi bir bildirim sesi var onu değiştirmeyi soruyorum.

Hocam bu linki atıgınıza göre iPhone kullanıcısı değilsiniz sanırım. Zil sesi bildirim sesini ayarladan degistirsek de Instagram'ın iOS uzerinde kendi bir bildirim sesi var onu değiştirmeyi soruyorum.
Hocam İOS kullanıyorum, direk telefona bakmadan goggle üzerinden sana linkini attım, İOS'ta öyle bir özellik mevcut değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı