XiaoTR Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #1 Herkese iyi günler iOS telefonuma Valorant mobil indirmek istiyorum nasıl indirebilirim?
CaperKeys Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 869 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #2 XiaoTR dedi: Herkese iyi günler iOS telefonuma Valorant mobil indirmek istiyorum nasıl indirebilirim? Genişletmek için tıkla... hocam çıkmayan oyunu nasıl indireceksiniz? Artı 0 Eksi
XiaoTR dedi: Herkese iyi günler iOS telefonuma Valorant mobil indirmek istiyorum nasıl indirebilirim? Genişletmek için tıkla... hocam çıkmayan oyunu nasıl indireceksiniz?
Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.784 Makaleler 3 Çözümler 8 23 Eylül 2024 #3 Valorant mobil mi var? Artı 0 Eksi
Maomao Kilopat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4.991 Makaleler 18 Çözümler 221 Yer Erzincan ❄️ 23 Eylül 2024 #4 IOS'a daha çıkmadı, Android'te ise kapalı beta aşamasında, Avrupa da bazı kullanıcılara test hakkı verilmiş bazı Android kullanıcılarına. Android de tap tap uygulaması ile gelişmeleri takip edebilirsin. Artı 0 Eksi
IOS'a daha çıkmadı, Android'te ise kapalı beta aşamasında, Avrupa da bazı kullanıcılara test hakkı verilmiş bazı Android kullanıcılarına. Android de tap tap uygulaması ile gelişmeleri takip edebilirsin.
KS KS XiaoTR Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #5 Betada olduğunu biliyorum ama gördüğüm çok fazla iostan oynayan var o yüzden merak ettim CaperKeys dedi: hocam çıkmayan oyunu nasıl indireceksiniz? Genişletmek için tıkla... Türkiyeden ve dünyadan pek çok farklı insan içerik üretiyor şuan kapalı betada Son düzenleme: 24 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
Betada olduğunu biliyorum ama gördüğüm çok fazla iostan oynayan var o yüzden merak ettim CaperKeys dedi: hocam çıkmayan oyunu nasıl indireceksiniz? Genişletmek için tıkla... Türkiyeden ve dünyadan pek çok farklı insan içerik üretiyor şuan kapalı betada
CaperKeys Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 869 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2024 #6 XiaoTR dedi: Betada olduğunu biliyorum ama gördüğüm çok fazla iostan oynayan var o yüzden merak ettim Türkiyeden ve dünyadan pek çok farklı insan içerik üretiyor şuan kapalı betada Genişletmek için tıkla... kapalı beta davet kodunuz yoksa mümkün değil hocam Artı 0 Eksi
XiaoTR dedi: Betada olduğunu biliyorum ama gördüğüm çok fazla iostan oynayan var o yüzden merak ettim Türkiyeden ve dünyadan pek çok farklı insan içerik üretiyor şuan kapalı betada Genişletmek için tıkla... kapalı beta davet kodunuz yoksa mümkün değil hocam