iOS veya Windows Phone ?

Bourne

Hectopat
Merhaba, telefonlarla ilgili birşey danışmak istedim. Yeni telefon alacağım. iOS-Android arasından iOS'u düşünüyordum lakin windows phone'da aklımı karıştırmaya başladı. WP'nin de çok hızlı ve stabil olduğunu söylüyorlar.

Benim öncelikle telefonlardan beklentim hızlı olması internette gezerken video-film izlerken hızlı olacak. İkinci sırada yerini oyun ve uygulamalarla birlikte iyi bir kamera alıyor. Sizce hangi işletim sistemini ve telefonu seçmeliyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Phone uygulama marketi biraz zayıf kalabilir belki ama içerik olarak çöp uygulamalar bulunmaz. Çok fazla mobil oyun delisi değilseniz market sizin için yeterli kalacaktır. Ayrıca Nokia kamera yazılım alanında diğer markalardan çok daha iyi.

Bir istatistiğe göre iOs marketindeki uygulamaların yarısından fazlası 1 kere bile indirilmemiş. WP'de ise her uygulama denetlenerek mağazaya sokuluyor. Karar senin.

Marketi kıyaslayacak olursak, WP hala yerleşmekte ve eksikleri var ama hızla gideriliyor. iOS'de ise çöp uygulamalar var ama genelde yolun bu uygulamalarla kesişmiyor. App Store anasayfası haftada bir yenileniyor ve seçilen uygulamalar gerçekten özenle seçiliyor. App Store kesinlikle kendini kanıtlamış bir uygulama marketi bana sorarsanız. İki işletim sistemi de kapalı kutu, pek özelleştirmeye izin vermiyor, ikisi de yeterince stabil. Benim oyum iOS'den yana ama WP de çok iyi bana göre, şu an WP telefonum olsa şikayet etmezdim, yine memnun kalırdım.

Ozenc in dedigi gibi WP (Windows Phone) marketi malesef şuan biraz zengin degil ama gereksiz uygulamalar yok o yüzden alacaksan WP üzerinde durabilirsin marketi zengin olmasada gerekli uygulamalar bulunmakta seçim senin tabi Android ve İos un marketi çöp degil ama çok aşırı gereksiz uygulama bulunmakta.

Teşekkür ederim.Aslında telefon almamın acelesi yok yaklaşık 5-6 ay daha bekleyebilirim ondan sonra karar vereceğim.

Çokta iyi olur 8.1 iyice oturur o zamana kadar iyice hissedersiniz WP'nin gücünü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…