iOS vs. Android telefon

Bütçe
50000

Erkan14Kaya

Picopat
Merhaba. Ben kendime yeni bir telefon alacağım ama iPhone mu, Android mi, hangisini alacağıma karar veremiyorum. 2023 yılında hangisi alınmalı?

Kullanım amacınıza ve diğer cihazlarınıza bağlı olarak istediğinizi alabilirsiniz. iPad, Apple TV, MacBook ve Apple Watch gibi ürünler kullanacaksanız bir iPhone alabilirsiniz. Mobil temassız ödeme gibi özellikleri kullanmak istiyorsanız Türkiye'deki tek seçenek Android bir telefon oluyor.

Merhaba. Ben kendime yeni bir telefon alacağım ama iPhone mu, Android mi, hangisini alacağıma karar veremiyorum. 2023 yılında hangisi alınmalı?

Sosyal medya ağırlıklı kullanım, çok iyi video performansı ve uzun ömür önemli ise iPhone; oyun performansı, film ya da dizi izlemek gibi unsurlar önemli ise Android almalısın. Beklentilerine göre kararını ver derim.

Kendime bir adet Apple Watch almayı düşünüyorum. Apple Watch için iphone gerektiği için kendime iPhone almayı düşünüyorum.
Zaten benim oyun oynayacak zamanım olmuyor. iPhone, Android'e göre biraz daha kaliteli olduğu için iPhone almaya düşünüyorum.

Ben şahsen sadece internete girilecek bir telefon için IOS almayı lüzumsuz buluyorum, %100 şarjda kimsenin yüzüne bakmayacağı Reeder P13 Blue plus 2022 telefonum sabah 8den akşam 7ye kadar yaşayabiliyor ki bu dandik ve ucuz bir telefon. Gün boyu da dayanmasın, bi powerbank alırsınız telefona 20k vermezsiniz. Babam J7 çıktığından beri J7 kullanıyor. Aralıklı formatlar ve iki sene önceki board yanması mevzusu dışında haka sapasağlam, artık yavaş yavaş şikayet etmeye başladı fakat inanılmaz bir süre kullandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…