iOS vs Android telefon

Fearlass

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum, bütçe 45 bine kadar çıkıyor. Android ile iOS arasında kararsız kaldım. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Pek fazla oyun oynayan biri değilimdir.

Samsung Galaxy S24 Plus veya S25 bakın. 45 bine alacağınız iPhone, fiyatını bu kadar hak etmeyecektir.

Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum, bütçe 45 bine kadar çıkıyor. Android ile iOS arasında kararsız kaldım. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Pek fazla oyun oynayan biri değilimdir.

IOS'ta bu fiyata alabileceğin telefon iPhone 14 Android'de alabileceğin telefon S24 ve S24'te yapay zeka vs var IOS'ta maalesef bunlar yok bende S24 kullanıcısıyım iPhone alacaktım ama gidip mağazalardan baktım ve tercihim S24'ten yana oldu imkanın varsa mağazalarına gidip bakabilirsin telefonlara.

Düzgün bir telefoncudan hatasız 512gb s24 ultra al kardeşim. TR kutulu faturalı. Fiyat 45-50 arası değişebilir. Pazarlık sende artık :) Memnun kalırsın :) iPhone da telefona fazla hakim olamazsın çok kurcalamayı seviyorsan çok özellik istiyorsan samsung android.

O fiyatlarda iphonelardan daha iyi android telefonlar var. S25 ve Mi 15. Bütçende sıfır el alacağın iphone anca düz olur, pro ve pro maxlere göre bir çok özellikleri düşük ve 60 hzler. Hayliyle fiyat bandındaki androidlerden de düşükler. Zevk meselesi, iphone denemek istersen dene tabiki.

Düzgün bir telefoncudan hatasız 512 GB S24 Ultra al kardeşim. TR kutulu faturalı. Fiyat 45-50 arası değişebilir. Pazarlık sende artık :) memnun kalırsın :) IPhone'da telefona fazla hakim olamazsın çok kurcalamayı seviyorsan çok özellik istiyorsan Samsung Android.

Peki hocam Honor Magic 6 Pro'yu tavsiye eder misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı