Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum, bütçe 45 bine kadar çıkıyor. Android ile iOS arasında kararsız kaldım. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Pek fazla oyun oynayan biri değilimdir.
Düzgün bir telefoncudan hatasız 512gb s24 ultra al kardeşim. TR kutulu faturalı. Fiyat 45-50 arası değişebilir. Pazarlık sende artıkArkadaşlar telefon almayı düşünüyorum, bütçe 45 bine kadar çıkıyor. Android ile iOS arasında kararsız kaldım. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Pek fazla oyun oynayan biri değilimdir.
Tabiki de android. İOSda çok şey kısıtlı.Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum, bütçe 45 bine kadar çıkıyor. Android ile iOS arasında kararsız kaldım. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Pek fazla oyun oynayan biri değilimdir.
Düzgün bir telefoncudan hatasız 512 GB S24 Ultra al kardeşim. TR kutulu faturalı. Fiyat 45-50 arası değişebilir. Pazarlık sende artıkmemnun kalırsın
IPhone'da telefona fazla hakim olamazsın çok kurcalamayı seviyorsan çok özellik istiyorsan Samsung Android.
Peki hocam Honor Magic 6 Pro'yu tavsiye eder misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.