Engincan8 Decapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #1 7 Aralık 2019 da whattsap yedeği almıştım başka telefona geçerken, şimdi tekrar iOSa geçtim. Sohbet geçmişini geri yükle diyorum fakat sohbet geçmişi yüklenemedi diyor. Ne yapabilirim?
7 Aralık 2019 da whattsap yedeği almıştım başka telefona geçerken, şimdi tekrar iOSa geçtim. Sohbet geçmişini geri yükle diyorum fakat sohbet geçmişi yüklenemedi diyor. Ne yapabilirim?
F Fut Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 183 15 Temmuz 2021 #2 Yedeği aldığınız iCloud hesabına bağlandınız mi? Telefon numarası değiştirdiniz mi?
Engincan8 Decapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #3 Fut dedi: Yedeği aldığınız iCloud hesabına bağlandınız mi? Telefon numarası değiştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Bağladım telefon numaram aynı. Engincan8 dedi: Bağladım telefon numaram aynı. Genişletmek için tıkla... Yardım edebilecek yok mu ya. Son düzenleme: 16 Temmuz 2021
Fut dedi: Yedeği aldığınız iCloud hesabına bağlandınız mi? Telefon numarası değiştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Bağladım telefon numaram aynı. Engincan8 dedi: Bağladım telefon numaram aynı. Genişletmek için tıkla... Yardım edebilecek yok mu ya.