W wroNN Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 944 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #1 Android'de nasıl yapılacağını buldum ama internette iOS için bulamadım. Bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2022
rofl Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 20 Şubat 2022 #2 Ayarlar > Saklama Alanı ve Veriler > Ağ Kullanımı kısmından gönderdiğiniz ve aldığınız mesaj sayılarına göz atabilirsiniz.
Ayarlar > Saklama Alanı ve Veriler > Ağ Kullanımı kısmından gönderdiğiniz ve aldığınız mesaj sayılarına göz atabilirsiniz.
W wroNN Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 944 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #3 rofl dedi: Ayarlar > Saklama Alanı ve Veriler > Ağ Kullanımı kısmından gönderdiğiniz ve aldığınız mesaj sayılarına göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Spesifik bir kişi için nasıl bakabilirim?
rofl dedi: Ayarlar > Saklama Alanı ve Veriler > Ağ Kullanımı kısmından gönderdiğiniz ve aldığınız mesaj sayılarına göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Spesifik bir kişi için nasıl bakabilirim?
rofl Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 20 Şubat 2022 #4 wroNN dedi: Spesifik bir kişi için nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Aramama rağmen bulamadım. Uygulama içinde öyle bir özellik vardı ama kaldırmış olabilirler.
wroNN dedi: Spesifik bir kişi için nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Aramama rağmen bulamadım. Uygulama içinde öyle bir özellik vardı ama kaldırmış olabilirler.
W wroNN Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 944 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #5 rofl dedi: Aramama rağmen bulamadım. Uygulama içinde öyle bir özellik vardı ama kaldırmış olabilirler. Genişletmek için tıkla... Evet sanırım kaldırmışlar. Ne alakaysa artık.
rofl dedi: Aramama rağmen bulamadım. Uygulama içinde öyle bir özellik vardı ama kaldırmış olabilirler. Genişletmek için tıkla... Evet sanırım kaldırmışlar. Ne alakaysa artık.