berkink10 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 992 Çözümler 3 Yer İstanbul 17 Eylül 2023 #1 WhatsApp harici her mesaj sesi "plop" diye bir ses geliyor. Sizde de var mı bu? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2023
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.029 Makaleler 8 Çözümler 44 17 Eylül 2023 #2 berkink10 dedi: WhatsApp harici her mesaj sesi "plop" diye bir ses geliyor. Sizde de var mı bu? Genişletmek için tıkla... Bildirim sesi arama sesi hepsi değişti. Fakat eski zil sesleri duruyor. Ayarlardan eski haline getirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
berkink10 dedi: WhatsApp harici her mesaj sesi "plop" diye bir ses geliyor. Sizde de var mı bu? Genişletmek için tıkla... Bildirim sesi arama sesi hepsi değişti. Fakat eski zil sesleri duruyor. Ayarlardan eski haline getirebilirsiniz.
SeyidFalan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.526 Makaleler 2 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #3 YigiTZ0 dedi: Bildirim sesi arama sesi hepsi değişti. Fakat eski zil sesleri duruyor. Ayarlardan eski haline getirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Text Tone'u değiştirdim ama hala bildirim sesi Rebound. Nasıl değişiyor? Artı 0 Eksi
YigiTZ0 dedi: Bildirim sesi arama sesi hepsi değişti. Fakat eski zil sesleri duruyor. Ayarlardan eski haline getirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Text Tone'u değiştirdim ama hala bildirim sesi Rebound. Nasıl değişiyor?
epimedium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.620 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #4 SeyidFalan dedi: Text Tone'u değiştirdim ama hala bildirim sesi rebound. Nasıl değişiyor? Genişletmek için tıkla... WhatsApp ayarlar üzerinden bildirim sesleri WhatsApp'a özel değiştiriliyor. Ama iOS 17 için yeni bildirim sesleri oraya eklenmedi diye biliyorum. Artı 0 Eksi
SeyidFalan dedi: Text Tone'u değiştirdim ama hala bildirim sesi rebound. Nasıl değişiyor? Genişletmek için tıkla... WhatsApp ayarlar üzerinden bildirim sesleri WhatsApp'a özel değiştiriliyor. Ama iOS 17 için yeni bildirim sesleri oraya eklenmedi diye biliyorum.
KS KS berkink10 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 992 Çözümler 3 Yer İstanbul 17 Eylül 2023 #5 YigiTZ0 dedi: Bildirim sesi arama sesi hepsi değişti. Fakat eski zil sesleri duruyor. Ayarlardan eski haline getirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ses hala aynı. Artı 0 Eksi
YigiTZ0 dedi: Bildirim sesi arama sesi hepsi değişti. Fakat eski zil sesleri duruyor. Ayarlardan eski haline getirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ses hala aynı.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.354 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #6 berkink10 dedi: WhatsApp harici her mesaj sesi "plop" diye bir ses geliyor. Sizde de var mı bu? Genişletmek için tıkla... Bu bölümdekilerin hepsi farklı. Ayarlar>Ses ve Dokunuş üzerinden istediğin gibi ayarlayabilirsin. Artı 0 Eksi
berkink10 dedi: WhatsApp harici her mesaj sesi "plop" diye bir ses geliyor. Sizde de var mı bu? Genişletmek için tıkla... Bu bölümdekilerin hepsi farklı. Ayarlar>Ses ve Dokunuş üzerinden istediğin gibi ayarlayabilirsin.