Sloty Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 915 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #11 Hocam resmi sürümse iyidir betaysa bekleyin 1 aydan az kaldı zaten
berkink10 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 991 Çözümler 3 Yer İstanbul 17 Ağustos 2023 #12 selamdayi dedi: iPhone 12 mini için iOS 17 çıkmamış hocam. Siz beta mı indireceksiniz resmi sürüm mü? Genişletmek için tıkla... Beta sanırım resmi olarak eylül sanırım. epimedium dedi: Resmen çıkmadı zaten. Arkadaşlar beta sürümden bahsediyor. Genişletmek için tıkla... Bende bu var hocam.
selamdayi dedi: iPhone 12 mini için iOS 17 çıkmamış hocam. Siz beta mı indireceksiniz resmi sürüm mü? Genişletmek için tıkla... Beta sanırım resmi olarak eylül sanırım. epimedium dedi: Resmen çıkmadı zaten. Arkadaşlar beta sürümden bahsediyor. Genişletmek için tıkla... Bende bu var hocam.
epimedium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.616 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #13 berkink10 dedi: Beta sanırım resmi olarak eylül sanırım. Bende bu var hocam. Eki Görüntüle 1906735 Genişletmek için tıkla... Beta kurmanızı önermem şahsen. Çok merak ediyorsanız da iOS 16 yedeği alıp deneyip geri dönün 16 yedeğine.
berkink10 dedi: Beta sanırım resmi olarak eylül sanırım. Bende bu var hocam. Eki Görüntüle 1906735 Genişletmek için tıkla... Beta kurmanızı önermem şahsen. Çok merak ediyorsanız da iOS 16 yedeği alıp deneyip geri dönün 16 yedeğine.
berkink10 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 991 Çözümler 3 Yer İstanbul 18 Ağustos 2023 #14 epimedium dedi: Beta kurmanızı önermem şahsen. Çok merak ediyorsanız da iOS 16 yedeği alıp deneyip geri dönün 16 yedeğine. Genişletmek için tıkla... Hocam geçtim şu an çok iyi gibi ama teşekkür ederim.
epimedium dedi: Beta kurmanızı önermem şahsen. Çok merak ediyorsanız da iOS 16 yedeği alıp deneyip geri dönün 16 yedeğine. Genişletmek için tıkla... Hocam geçtim şu an çok iyi gibi ama teşekkür ederim.
DewilMyNight Kilopat Katılım 24 Nisan 2019 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 19 Ağustos 2023 #15 İlk çıktığı V1 de illaki bazı tek tük problemler oluyor ama haftasına çözülüyor kalıcı iOS hatası görmedim daha. Not çıktığı gün kurmayı planlıyorum. berkink10 dedi: Hocam geçtim şu an çok iyi gibi ama teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Beta programı bazı noktalarda stabil çalışmıyor bilginize. Bende takılmalar ve App açılmama gibi bazı problemler oldu.
İlk çıktığı V1 de illaki bazı tek tük problemler oluyor ama haftasına çözülüyor kalıcı iOS hatası görmedim daha. Not çıktığı gün kurmayı planlıyorum. berkink10 dedi: Hocam geçtim şu an çok iyi gibi ama teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Beta programı bazı noktalarda stabil çalışmıyor bilginize. Bende takılmalar ve App açılmama gibi bazı problemler oldu.
Salih KZLDG Femtopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 22 19 Ağustos 2023 #16 Her beta zamani batarya tuketim problemleri oluyor. Yine var. 88% pil sagligi ile gecerseniz kendi ayaginiza sikmis olursunuz. Yapmayin.
Her beta zamani batarya tuketim problemleri oluyor. Yine var. 88% pil sagligi ile gecerseniz kendi ayaginiza sikmis olursunuz. Yapmayin.