Learxy Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #1 Mağazadan kaldırıldı maalesef, kurmam gerek ama kuramıyorum, ne yapmalıyım? Siteden girmeye çalışıyorum oradan konuşma özelliği aktif değil.
Mağazadan kaldırıldı maalesef, kurmam gerek ama kuramıyorum, ne yapmalıyım? Siteden girmeye çalışıyorum oradan konuşma özelliği aktif değil.
T A L O Hectopat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.962 Makaleler 1 Çözümler 5 17 Kasım 2024 #2 Learxy dedi: Mağazadan kaldırıldı maalesef, kurmam gerek ama kuramıyorum, ne yapmalıyım? Siteden girmeye çalışıyorum oradan konuşma özelliği aktif değil. Genişletmek için tıkla... Yeni bir Apple kimliği Açıp Farklı bir bölge kurup dc indirebilirsin
Learxy dedi: Mağazadan kaldırıldı maalesef, kurmam gerek ama kuramıyorum, ne yapmalıyım? Siteden girmeye çalışıyorum oradan konuşma özelliği aktif değil. Genişletmek için tıkla... Yeni bir Apple kimliği Açıp Farklı bir bölge kurup dc indirebilirsin
Learxy Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #3 T A L O dedi: Yeni bir Apple kimliği Açıp Farklı bir bölge kurup DC indirebilirsin Genişletmek için tıkla... Aynı anda iki Apple kimliğide aktif kalıyor mu?
T A L O dedi: Yeni bir Apple kimliği Açıp Farklı bir bölge kurup DC indirebilirsin Genişletmek için tıkla... Aynı anda iki Apple kimliğide aktif kalıyor mu?
T A L O Hectopat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.962 Makaleler 1 Çözümler 5 17 Kasım 2024 #4 Learxy dedi: Aynı anda iki Apple kimliğide aktif kalıyor mu? Genişletmek için tıkla... Ana hesabının iCloud kalabilir ama mağaza için yeni açıcağın hesaba girmen lazım.
Learxy dedi: Aynı anda iki Apple kimliğide aktif kalıyor mu? Genişletmek için tıkla... Ana hesabının iCloud kalabilir ama mağaza için yeni açıcağın hesaba girmen lazım.
Learxy Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #5 T A L O dedi: Ana hesabının iCloud kalabilir ama mağaza için yeni açıcağın hesaba girmen lazım. Genişletmek için tıkla... Yükledikden sonra eski kimliğe giriş yapıp oradan işlemlerime devam edebilir miyim hem Discord'a girip.
T A L O dedi: Ana hesabının iCloud kalabilir ama mağaza için yeni açıcağın hesaba girmen lazım. Genişletmek için tıkla... Yükledikden sonra eski kimliğe giriş yapıp oradan işlemlerime devam edebilir miyim hem Discord'a girip.
T A L O Hectopat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.962 Makaleler 1 Çözümler 5 17 Kasım 2024 #6 Learxy dedi: Yükledikden sonra eski kimliğe giriş yapıp oradan işlemlerime devam edebilir miyim hem Discord'a girip. Genişletmek için tıkla... Discord'u silmezsen evet.
Learxy dedi: Yükledikden sonra eski kimliğe giriş yapıp oradan işlemlerime devam edebilir miyim hem Discord'a girip. Genişletmek için tıkla... Discord'u silmezsen evet.
Learxy Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #7 T A L O dedi: Discord'u silmezsen evet. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkürler
T A L O Hectopat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.962 Makaleler 1 Çözümler 5 17 Kasım 2024 #8 Learxy dedi: Tamamdır teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Çözüldü olarak işaretlersen sevinirim hocam.
Learxy dedi: Tamamdır teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Çözüldü olarak işaretlersen sevinirim hocam.
L Lynx666 Decapat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #9 Learxy dedi: Tamamdır teşekkürler Genişletmek için tıkla... İşe yaradı mı? Eğer o şekilde indirebildiysen ben de deneyeceğim.
Learxy dedi: Tamamdır teşekkürler Genişletmek için tıkla... İşe yaradı mı? Eğer o şekilde indirebildiysen ben de deneyeceğim.
E emirdgn.06 Decapat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #10 T A L O dedi: Yeni bir Apple kimliği açıp farklı bir bölge kurup DC indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
T A L O dedi: Yeni bir Apple kimliği açıp farklı bir bölge kurup DC indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.