çokönemlidegil Yoctopat Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #11 Sideloadly indirdim apple id istediğinden dolayı soruyorum cihazım virüs kaparmı veya verilerim çalınırmı
Sideloadly indirdim apple id istediğinden dolayı soruyorum cihazım virüs kaparmı veya verilerim çalınırmı
atmosferabi Kilopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 699 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060, AMD Ryzen 5 3500X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Eylül 2024 #12 çokönemlidegil dedi: Sideloadly indirdim apple id istediğinden dolayı soruyorum cihazım virüs kaparmı veya verilerim çalınırmı Genişletmek için tıkla... Selamlar, tedbiren sıfırdan bir apple id oluşturmak daha faydalıdır. Ama kendi apple idnizle de giriş yapabilirsiniz.
çokönemlidegil dedi: Sideloadly indirdim apple id istediğinden dolayı soruyorum cihazım virüs kaparmı veya verilerim çalınırmı Genişletmek için tıkla... Selamlar, tedbiren sıfırdan bir apple id oluşturmak daha faydalıdır. Ama kendi apple idnizle de giriş yapabilirsiniz.