IOS'a taşı uygulaması ile taşıma devam etmiyor

eymenn6464

Picopat
Arkadaşlar selam, Android'den IOS'a geçtim IOS'a taşı uygulaması ile bilgilerimi taşıyorum fakat yükleme 2 saattir 49 dakika kaldı diyor. Bekleyip yeniden başlattım 2.yapışım ilkindede 1.20 dakika kaldı deyip devam etmemişti

bende aynı sorunları yaşıyorum nasıl çözeceğim bilmiyorum kafayı kırdıracak artık 1 hafta oldu telefona hala geçemedim

bende aynı sorunları yaşıyorum nasıl çözeceğim bilmiyorum kafayı kırdıracak artık 1 hafta oldu telefona hala geçemedim
Merhaba galeriyi google fotoğraflara yukleyin rehberi notlari kendi ellerinizle tek tek ekleyin uygulamarıda tek tek yükleyin Whatsapp eski mesajlarida gitsin ben öyle yaptım uygulama sorunlu kendiniz yapın böyle daha hızlı oldu

ben tekrar denedim ve oldu sadece whatsappı aktarı seçtim wifi ile bağladım ikisini ayıca şarja takılıydı 5.5 gb ı 1.5 saatte aktardı sonra iclouda yedeğini aldım ve tekrar sıfırlayıp gerisini yükledim. ancak fotoğrafları alamadım google fotoğraflara yedeklesem iphoneda direk oradan indirebiliyor muyuz topluca.

Evet google fotoğraflar iphonedede androiddede var yapabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…