IOS'a Torrent kurulur mu?

IPad'ime qBittorrent indirilmesi mümkün mü?

IOS'te APK benzeri bir tek IPA dosyaları var ve ne yaparsam yapayım o indirdiğim IPA'lar düzgün çıkmadı. Ayrıca iOS gibi kapalı kutu işletim sistemine ne kuracaksınız da Torrent indireceksiniz yahu? Ben iPhone kullanırken kendimi hapiste gibi hissediyorum resmen.

IOS'te APK benzeri bir tek IPA dosyaları var ve ne yaparsam yapayım o indirdiğim IPA'lar düzgün çıkmadı. Ayrıca iOS gibi kapalı kutu işletim sistemine ne kuracaksınız da Torrent indireceksiniz yahu? Ben iPhone kullanırken kendimi hapiste gibi hissediyorum resmen.
Kullanma o zaman.

Dizi film izlemek için.

Peki emülatör indirebiliyor muyum?

Dizi film izlemek için.

Peki emülatör indirebiliyor muyum?

Vallahi hocam emülatör indirmek eskiden işkenceydi. Artık Avrupa Birliği sağ olsun retro emülatörler App Store'a geldi. PPSSPP, RetroArch vb. emulatörler işinizi görür. Eskiden IPA olarak emulatör indiriyordum zaten ondan IPA'lar işkence diyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı