S Sesteyar Decapat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #1 iOS cihazım var 1.17'den kalma haritam var. Güncel Minecraft ile açınca harita bozuluyor. Eski sürüm nasıl indirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2023
iOS cihazım var 1.17'den kalma haritam var. Güncel Minecraft ile açınca harita bozuluyor. Eski sürüm nasıl indirebilirim?
EmirhanER Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #2 Sesteyar dedi: iOS cihazım var 1.17'den kalma haritam var. Güncel Minecraft ile açınca harita bozuluyor. Eski sürüm nasıl indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Hâla elindeyse arkadaşına at oradan kendine aktar 2 yıl geçmiş keşke gorseydim
Sesteyar dedi: iOS cihazım var 1.17'den kalma haritam var. Güncel Minecraft ile açınca harita bozuluyor. Eski sürüm nasıl indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Hâla elindeyse arkadaşına at oradan kendine aktar 2 yıl geçmiş keşke gorseydim
S Sesteyar Decapat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #3 EmirhanER dedi: Hâla elindeyse arkadaşına at oradan kendine aktar 2 yıl geçmiş keşke gorseydim. Genişletmek için tıkla... Harita dosyası duruyor da dediğini pek anlamadım.
EmirhanER dedi: Hâla elindeyse arkadaşına at oradan kendine aktar 2 yıl geçmiş keşke gorseydim. Genişletmek için tıkla... Harita dosyası duruyor da dediğini pek anlamadım.