3 319179 Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 401 Çözümler 2 20 Temmuz 2023 #1 App Store'da bunun için bir uygulama mevcut mu? IOS'dan Android bir telefona bağlanıp onu kontrol etmem mümkün mü? TeamViewer kafası.
App Store'da bunun için bir uygulama mevcut mu? IOS'dan Android bir telefona bağlanıp onu kontrol etmem mümkün mü? TeamViewer kafası.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.652 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #2 TeamViewer telefonda da kullanılıyor diye biliyorum, yanlışım olabilir.
3 319179 Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 401 Çözümler 2 20 Temmuz 2023 #3 Zerolite dedi: TeamViewer telefonda da kullanılıyor diye biliyorum, yanlışım olabilir. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla telefon bilgisayar arası bir durum bu ancak kontrol edeceğim. TeamViewer sadece telefondan bilgisayarı kontrol etmeye olanak sağlıyormuş.
Zerolite dedi: TeamViewer telefonda da kullanılıyor diye biliyorum, yanlışım olabilir. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla telefon bilgisayar arası bir durum bu ancak kontrol edeceğim. TeamViewer sadece telefondan bilgisayarı kontrol etmeye olanak sağlıyormuş.