MSİ MEG Z790 GODLIKE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 1.695 Çözümler 7 19 Eylül 2022 #1 Merhaba. Android telefonum kırıldığı için geçici olarak evdeki iPhone kullandım çektiğim fotolarım vardı Android telefonum gelince oraya fotoğraf aktarmak için sharefile kullandım ama olmadı. Fotoğrafların kalitesi bozulmadan nasıl gönderebilirim?
Merhaba. Android telefonum kırıldığı için geçici olarak evdeki iPhone kullandım çektiğim fotolarım vardı Android telefonum gelince oraya fotoğraf aktarmak için sharefile kullandım ama olmadı. Fotoğrafların kalitesi bozulmadan nasıl gönderebilirim?
7 Yaşındaki Haçkır Femtopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 143 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #2 Rar olarak sıkıştırıp Mediafire sitesine yükleyin. Linki bit.ly gibi servislerle kısaltın ve oradan indirin.
Rar olarak sıkıştırıp Mediafire sitesine yükleyin. Linki bit.ly gibi servislerle kısaltın ve oradan indirin.
Teknolog44 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Thinkpad T430 (corebooted.) i7 3720QM 16GB 1TB SSD Gentoo Linux (hardened, llvm, selinux, luks2, lvm,) Cinsiyet Erkek Meslek Cybersec. (Web Pentester/Bugbounter) 19 Eylül 2022 #3 Bilgisayar yoluyla yapabilirsiniz.
MSİ MEG Z790 GODLIKE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 1.695 Çözümler 7 19 Eylül 2022 #4 Teknolog44 dedi: Bilgisayar yoluyla yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Telefonlar arası olsa da olur PC le uğraşmak istemiyorum. Silinen üye dedi: RAR olarak sıkıştırıp MediaFire sitesine yükleyin. Linki bit. Ly gibi servislerle kısaltın ve oradan indirin. Genişletmek için tıkla... IOS'dan nasıl dosyaları çıkaracağım pek anlamıyorum.
Teknolog44 dedi: Bilgisayar yoluyla yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Telefonlar arası olsa da olur PC le uğraşmak istemiyorum. Silinen üye dedi: RAR olarak sıkıştırıp MediaFire sitesine yükleyin. Linki bit. Ly gibi servislerle kısaltın ve oradan indirin. Genişletmek için tıkla... IOS'dan nasıl dosyaları çıkaracağım pek anlamıyorum.
Teknolog44 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Thinkpad T430 (corebooted.) i7 3720QM 16GB 1TB SSD Gentoo Linux (hardened, llvm, selinux, luks2, lvm,) Cinsiyet Erkek Meslek Cybersec. (Web Pentester/Bugbounter) 19 Eylül 2022 #5 MSİ MEG Z790 GODLIKE dedi: Telefonlar arası olsa da olur PC le uğraşmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Fotoğraflarınız Google Fotoğraflar'a kayıtlı mı?
MSİ MEG Z790 GODLIKE dedi: Telefonlar arası olsa da olur PC le uğraşmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Fotoğraflarınız Google Fotoğraflar'a kayıtlı mı?
7 Yaşındaki Haçkır Femtopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 143 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #6 MSİ MEG Z790 GODLIKE dedi: iOS'dan nasıl dosyaları çıkaracağım pek anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... 3. Parti uygulamalar.
MSİ MEG Z790 GODLIKE dedi: iOS'dan nasıl dosyaları çıkaracağım pek anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... 3. Parti uygulamalar.
MSİ MEG Z790 GODLIKE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 1.695 Çözümler 7 19 Eylül 2022 #7 Silinen üye dedi: 3. parti uygulamalar. Genişletmek için tıkla... Tamam bende o uygulamaları soruyorum. Teknolog44 dedi: Fotoğraflarınız Google Fotoğraflar'a kayıtlı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır değil. iCloud yedeklemiş olabilir ICloud'un içine oradan bir şey yapabilir miyim?
Silinen üye dedi: 3. parti uygulamalar. Genişletmek için tıkla... Tamam bende o uygulamaları soruyorum. Teknolog44 dedi: Fotoğraflarınız Google Fotoğraflar'a kayıtlı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır değil. iCloud yedeklemiş olabilir ICloud'un içine oradan bir şey yapabilir miyim?
7 Yaşındaki Haçkır Femtopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 143 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #8 MSİ MEG Z790 GODLIKE dedi: Tamam bende o uygulamaları soruyorum. Genişletmek için tıkla... Bir google kadar uzağınızda ama neyse. iZip diye bir şey varmış.
MSİ MEG Z790 GODLIKE dedi: Tamam bende o uygulamaları soruyorum. Genişletmek için tıkla... Bir google kadar uzağınızda ama neyse. iZip diye bir şey varmış.