emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 17 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar her şeyim ICloud'da. Smart Switch kullanarak ICloud'dan çekince 2700 fotoğraftan 700 tanesini, 1070 kişiden de sadece 151'ini Android'e aktarmış. Hepsini nasıl atabilirim Android'e? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2020
Arkadaşlar her şeyim ICloud'da. Smart Switch kullanarak ICloud'dan çekince 2700 fotoğraftan 700 tanesini, 1070 kişiden de sadece 151'ini Android'e aktarmış. Hepsini nasıl atabilirim Android'e?
Khaleesi Targaryen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 3.002 Çözümler 17 17 Haziran 2020 #2 3UTools. Bir araştır istersen.
N Navy18 Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 35 Çözümler 1 17 Haziran 2020 #3 Cogu Android telefonda "icerigi aktar" gibi bir bollum var ayarlar icerisinde. Aktarmak istediginiz dosyalarin tamami telefonun icerindeyse NFC uzerinden kopyalama yapabiliyorlar. Fotograf, video, kisiler, oyunlar dahil cogunu alabiliyorlar.
Cogu Android telefonda "icerigi aktar" gibi bir bollum var ayarlar icerisinde. Aktarmak istediginiz dosyalarin tamami telefonun icerindeyse NFC uzerinden kopyalama yapabiliyorlar. Fotograf, video, kisiler, oyunlar dahil cogunu alabiliyorlar.
emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 17 Haziran 2020 #4 Navy18 dedi: Cogu Android telefonda "icerigi aktar" gibi bir bollum var ayarlar icerisinde. Aktarmak istediginiz dosyalarin tamami telefonun icerindeyse NFC uzerinden kopyalama yapabiliyorlar. Fotograf, video, kisiler, oyunlar dahil cogunu alabiliyorlar. Genişletmek için tıkla... 6s de NFC Yok diye biliyorum :/. İçerik aktarmak için telefonun kendi app kullandım fakat dediğim gibi çok küçük bir kısmını indiriyor. Khaleesi Targaryen dedi: 3UTools. Bir araştır istersen. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum hemen.
Navy18 dedi: Cogu Android telefonda "icerigi aktar" gibi bir bollum var ayarlar icerisinde. Aktarmak istediginiz dosyalarin tamami telefonun icerindeyse NFC uzerinden kopyalama yapabiliyorlar. Fotograf, video, kisiler, oyunlar dahil cogunu alabiliyorlar. Genişletmek için tıkla... 6s de NFC Yok diye biliyorum :/. İçerik aktarmak için telefonun kendi app kullandım fakat dediğim gibi çok küçük bir kısmını indiriyor. Khaleesi Targaryen dedi: 3UTools. Bir araştır istersen. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum hemen.