Eski iOS arayüzü aynen böyleydi. Ayrıca Mac OS X'de de kullanıldı. OS X Yosemite ile beraber Flat tasarıma geçmişlerdir, iOS'da ise iOS 7 ile birlikte.
7- Newsstand uygulaması Yerini Apple News'e bırakmıştır. Görüşürüz Newsstand...
Bildiğiniz başka şeyler varsa konunun altına yazabilirsiniz. Konuyu makale olarak açmak isterdim ama iPhone kategorisinde bulamadım... Ayrıca moderatörler otomatik düzeltme kullanmazsa çok sevinirim çünkü ciddi derecede konu içeriğini bozuyor...
Checkm8 açığı olan her cihaza checkra1n/palera1n ile jailbreak yapılabiliyor, bu yüzden iOS 17'de bile jailbreak var denilebilir.
palera1n v2.0.0 beta 8 ile birlikte 4 iPad cihazına iOS 17 desteği geldi. Keşke araştırsaydınız.
@Stereo.Luigi99 neyi keşke araştırsaymışım A12 ile önlemi alınan açığı mı? Bu açıktan faydalanan cihazlar ya son güncellemesini aldı ya da bir iki güncelleme anca alacak.
@Stereo.Luigi99 neyi keşke araştırsaymışım A12 ile önlemi alınan açığı mı?
Bu açıktan faydalanan cihazlar ya son güncellemesini aldı ya da bir iki güncelleme anca alacak.
Belki bir yazılımsal açık bulunacak ve Apple farkında bile olmayacak?
Belki bir donanımsal açık bulunacak? Çok ama çok düşük bir ihtimal fakat ihtimallerden bir ihtimal değil mi?
Eski zamanlar gibi değil tabii, iPhone 4'ümde yaptığım şeyi iPhone X'imde yapamayabilirim.
Jailbreak, iOS var oldukça yaşayacak bir şey değil ama tamamen bittiği de söylenemez.
Eski iOS arayüzü aynen böyleydi. Ayrıca Mac OS X'de de kullanıldı. OS X Yosemite ile beraber Flat tasarıma geçmişlerdir, iOS'da ise iOS 7 ile birlikte.
7- Newsstand uygulaması Yerini Apple News'e bırakmıştır. Görüşürüz Newsstand...
Bildiğiniz başka şeyler varsa konunun altına yazabilirsiniz. Konuyu makale olarak açmak isterdim ama iPhone kategorisinde bulamadım... Ayrıca moderatörler otomatik düzeltme kullanmazsa çok sevinirim çünkü ciddi derecede konu içeriğini bozuyor...