Selam. Benim IPhone'umda 300 TL'lik satın alımım var. Ancak yakın zamanda Huawei'ye geçeceğim. O satın alımlar Android'e geçirilebilir mi? (Uygulamalar mesela: FM 20)
300 TL'lik satın alımın içerisinde genelde bir sürü uygulama var. Aboneliğim yok.
Bu soruyu şuradan birazcık ihtimal veriyorum. Mesela daha sıfır olan bir Android'i kurarken soruyor ya iCloud ile giriş yap diye. Bu arada lütfen sormayın başka bir IPhone'ye geçemem. Maalesef.
iyide ben yapanları çok gördüm.mesela arkadaşım kendi telefonunu kurarken "uygulamaları iPhoneumdan geri yükle dedi.Minecraftı indi başarılı bir şekilde.Hiçmi çaresi yoktur.Veya o kadar satın alımı napabilirm?
İyi de ben yapanları çok gördüm. Mesela arkadaşım kendi telefonunu kurarken "uygulamaları iPhoneumdan geri yükle dedi. Minecraft'ı indi başarılı bir şekilde. Hiç mi çaresi yoktur. Veya o kadar satın alımı ne yapabilirm?
Apple'nın, Android'ten IOS'a geçiş adlı uygulaması var. Telefonu kurarken o butonu seçip eski telefonunuza bu uygulamayı indirmeniz gerekir. O sayede iki telefon bağlanır ve eski veriler yeni telefona aktarılır. Ancak Android'in öyle bir uygulaması var mı bilmiyorum.
Apple'nın, Android'ten IOS'a geçiş adlı uygulaması var. Telefonu kurarken o butonu seçip eski telefonunuza bu uygulamayı indirmeniz gerekir. O sayede iki telefon bağlanır ve eski veriler yeni telefona aktarılır. Ancak Android'in öyle bir uygulaması var mı bilmiyorum.