IOS'deki satın alımlar Android'e geçirilir mi?

arasthekumpir

Femtopat
Daha fazla  
Selam. Benim IPhone'umda 300 TL'lik satın alımım var. Ancak yakın zamanda Huawei'ye geçeceğim. O satın alımlar Android'e geçirilebilir mi? (Uygulamalar mesela: FM 20)
300 TL'lik satın alımın içerisinde genelde bir sürü uygulama var. Aboneliğim yok.
Bu soruyu şuradan birazcık ihtimal veriyorum. Mesela daha sıfır olan bir Android'i kurarken soruyor ya iCloud ile giriş yap diye. Bu arada lütfen sormayın başka bir IPhone'ye geçemem. Maalesef.

Android telefondan aldığım oyunu oynayamadım Iphone'da. Muhtemelen olmuyordur.

Hayır hiçbir şekilde bu mümkün değil.

iyide ben yapanları çok gördüm.mesela arkadaşım kendi telefonunu kurarken "uygulamaları iPhoneumdan geri yükle dedi.Minecraftı indi başarılı bir şekilde.Hiçmi çaresi yoktur.Veya o kadar satın alımı napabilirm?

Android'ten IOS'a oluyor ancak sizinksini bilmiyorum. (Düzeltme yaptım)

IOS'tan Android'e oluyor ancak sizinksini bilmiyorum.

Anlatır mısın lütfen? Nasıl oluyor?

Hayır. Aynı şirketten aynı uygulamalar değiller. Google Play için sıfırdan başlıyorsunuz mesela. Huawei'de App galery var ama.

En yenilerde var appgallery. Daha çoğunda yok diye biliyorum.
Android'ten IOS'a oluyor ancak sizinksini bilmiyorum. (Düzeltme yaptım)

Bu nasıl oluyor. Belki aynı şekilde olabilir diye düşünüyorum.

Anlatır mısın lütfen? Nasıl oluyor?

Bu nasıl oluyor. Belki aynı şekilde olabilir diye düşünüyorum.

Apple'nın, Android'ten IOS'a geçiş adlı uygulaması var. Telefonu kurarken o butonu seçip eski telefonunuza bu uygulamayı indirmeniz gerekir. O sayede iki telefon bağlanır ve eski veriler yeni telefona aktarılır. Ancak Android'in öyle bir uygulaması var mı bilmiyorum.

IOS'ta varsa Google Play'de de vardır. Eyvallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…