mcqueennn95 Decapat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 176 Çözümler 1 6 Ağustos 2024 #1 Merhaba. Ben Xiaomi'nin Wi-Fi güçlendiricisini kullanıyorum. Son günlerde IP adresi alınamadı sorununu yaşıyorum. Normal modemde bu sıkıntı yok ve PC'de de genellikle bağlanamıyorum güçlendiriciye. Neden olabilir nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2024
Merhaba. Ben Xiaomi'nin Wi-Fi güçlendiricisini kullanıyorum. Son günlerde IP adresi alınamadı sorununu yaşıyorum. Normal modemde bu sıkıntı yok ve PC'de de genellikle bağlanamıyorum güçlendiriciye. Neden olabilir nasıl çözebilirim?
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.320 Çözümler 2 6 Ağustos 2024 #2 Menzil genişletici mi? Ağ sorunlarını gidermeyi deneyin sorun gidericiden.
mcqueennn95 Decapat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 176 Çözümler 1 6 Ağustos 2024 #3 Yusuf dikecin silahı dedi: Menzil genişletici mi? Ağ sorunlarını gidermeyi deneyin sorun gidericiden. Genişletmek için tıkla... Evet menzil genişletici şuan yok mesela ama varken bir anda gidebiliyor Yusuf dikecin silahı dedi: Menzil genişletici mi? Ağ sorunlarını gidermeyi deneyin sorun gidericiden. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yanlis anlamadiysam onlari denemistim
Yusuf dikecin silahı dedi: Menzil genişletici mi? Ağ sorunlarını gidermeyi deneyin sorun gidericiden. Genişletmek için tıkla... Evet menzil genişletici şuan yok mesela ama varken bir anda gidebiliyor Yusuf dikecin silahı dedi: Menzil genişletici mi? Ağ sorunlarını gidermeyi deneyin sorun gidericiden. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yanlis anlamadiysam onlari denemistim