Modemi resetlesem de kapatıp 5 dakika sonra hatta yarım saat sonra açsam da IPv4 adresim değişmiyor. Sadece 1 kere değişti ama diğer denemelerde değişmedi. Bu durumu nasıl halledebilirim (statik IP olduğunu sanmıyorum)?
TTNET mi kullanıyorsun? Arkadaşımda da aynı durum var. IP değiştirmek için VPN kullanıyor. Modem arayüzünden ne kadar resetlersen resetle, IP maalesef değişmiyor.Modemi resetlesem de kapatıp 5 dakika sonra hatta yarım saat sonra açsam da IPv4 adresim değişmiyor. Sadece 1 kere değişti ama diğer denemelerde değişmedi. Bu durumu nasıl halledebilirim (statik IP olduğunu sanmıyorum)?
Dediğim gibi denedim ama sadece 1 kere işe yaradı bir daha da yaramadıModemin orasında küçül bir delik olacak orada reset var onu iğne veya kürdan ile basılı tut modemin tüm ışıkları söndüğünde bırak.
Evet türk telekom.TTNET mi kullanıyorsun? Arkadaşımda da aynı durum var. IP değiştirmek için VPN kullanıyor. Modem arayüzünden ne kadar resetlersen resetle, IP maalesef değişmiyor.
Boşuna uğraşma, TurkNet sorunsuz. Operatör değiştir ya da VPN kullan.Dediğim gibi denedim ama sadece 1 kere işe yaradı bir daha da yaramadı
Evet türk telekom.
Boşuna uğraşma, TurkNet sorunsuz. Operatör değiştir ya da VPN kullan.
Bende de aynı sorun var modemi kapatıp 5 dakika sonra açınca öyle ip değişiyor eskiden arayüzden resetleyince değişiyordu.TTNET mi kullanıyorsun? Arkadaşımda da aynı durum var. IP değiştirmek için VPN kullanıyor. Modem arayüzünden ne kadar resetlersen resetle, IP maalesef değişmiyor.
Tamam işte onu da denedim ama degismediBende de aynı sorun var modemi kapatıp 5 dakika sonra açınca öyle ip değişiyor eskiden arayüzden resetleyince değişiyordu.
Manuel olarak IP değişmez.El ile manuel olarak değiştirsem bir sıkıntı yaşar mıyım?
Boşuna deneme, TTNET ile IP değişmez.Tamam işte onu da denedim ama degismedi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.