H harwyjo Femtopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #1 Selamlar bugün size ekipman IP adresinin yani modemin değişmeyen ilk iki IP'sinin değişip değişmeyeceğini soracağım eğer değişirse nasıl?
Selamlar bugün size ekipman IP adresinin yani modemin değişmeyen ilk iki IP'sinin değişip değişmeyeceğini soracağım eğer değişirse nasıl?
GustavoFringQ Picopat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #2 harwyjo dedi: Selamlar bugün size ekipman IP adresinin yani modemin değişmeyen ilk iki IP'sinin değişip değişmeyeceğini soracağım eğer değişirse nasıl? Genişletmek için tıkla... modem sağlıyıcınızın müşteri hizmetlerini arayıp modeme yeni statik ip atamak istiyorum deyin size yardımcı olurlar fakat işlem ücretli olabilir.
harwyjo dedi: Selamlar bugün size ekipman IP adresinin yani modemin değişmeyen ilk iki IP'sinin değişip değişmeyeceğini soracağım eğer değişirse nasıl? Genişletmek için tıkla... modem sağlıyıcınızın müşteri hizmetlerini arayıp modeme yeni statik ip atamak istiyorum deyin size yardımcı olurlar fakat işlem ücretli olabilir.
H harwyjo Femtopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #3 GustavoFringQ dedi: modem sağlıyıcınızın müşteri hizmetlerini arayıp modeme yeni statik ip atamak istiyorum deyin size yardımcı olurlar fakat işlem ücretli olabilir. Genişletmek için tıkla... bu işlem statik ip dışında nasıl çözülür?
GustavoFringQ dedi: modem sağlıyıcınızın müşteri hizmetlerini arayıp modeme yeni statik ip atamak istiyorum deyin size yardımcı olurlar fakat işlem ücretli olabilir. Genişletmek için tıkla... bu işlem statik ip dışında nasıl çözülür?