Z zagorlad Hectopat Katılım 26 Haziran 2013 Mesajlar 178 Yer GAZİANTEP Daha fazla Meslek ÖMÜR BOYU ÖĞRENCİ 18 Haziran 2014 #1 Merhabalar. IP adresimi değiştirebileceğim bir program var mı? Modeme reset at diyorlar ama bunun için bir program varsa o daha yararlı olur.
Merhabalar. IP adresimi değiştirebileceğim bir program var mı? Modeme reset at diyorlar ama bunun için bir program varsa o daha yararlı olur.
KronosGate Hectopat Katılım 12 Haziran 2014 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2014 #2 Cyber ghost iyidir, Fakat cyber ghost yüklemiştim reset attığımda pc çok kasıyordu. Modeme reset atmayın bilgilerinizde gider iş güç.
Cyber ghost iyidir, Fakat cyber ghost yüklemiştim reset attığımda pc çok kasıyordu. Modeme reset atmayın bilgilerinizde gider iş güç.
Z zagorlad Hectopat Katılım 26 Haziran 2013 Mesajlar 178 Yer GAZİANTEP Daha fazla Meslek ÖMÜR BOYU ÖĞRENCİ 18 Haziran 2014 #3 Anladım. Diğer arkadaşlarında fikirlerini almak isterim.
Z zagorlad Hectopat Katılım 26 Haziran 2013 Mesajlar 178 Yer GAZİANTEP Daha fazla Meslek ÖMÜR BOYU ÖĞRENCİ 20 Haziran 2014 #4 Başka fikri olan yok herhalde bu konuyla ilgili .