atomen_q Hectopat Katılım 5 Aralık 2019 Mesajlar 557 Çözümler 2 27 Ekim 2020 #1 YouTube'da yayın yapıyordum ve 5-6 kişi izliyordu, Speedtest yaparken IP'im gözüktü. Bu IP'yi Google'a yazınca TP-Link açılıyor ve isim ve şifre istiyor. Bu IP ile bir şey yapamazlar değil mi? Korkuyorum da.
YouTube'da yayın yapıyordum ve 5-6 kişi izliyordu, Speedtest yaparken IP'im gözüktü. Bu IP'yi Google'a yazınca TP-Link açılıyor ve isim ve şifre istiyor. Bu IP ile bir şey yapamazlar değil mi? Korkuyorum da.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #2 Her şeyi yapabilirler. CMD üzerinden PC bile kapatırlar.
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 27 Ekim 2020 #3 Artık aynı ip adresini binlerce kişi kullanıyor. Merak etmeyin.
legionbilisim.com Femtopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 6 Yer Atatürk Mah. 322. Sk. Hüseyin Apt. No:45/B Küçükçe Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #4 IP ile bir şey yapılmaz. Fakat %100 güvene almak için modemine reset atabilirsin, IP adresin değişecektir.
IP ile bir şey yapılmaz. Fakat %100 güvene almak için modemine reset atabilirsin, IP adresin değişecektir.
zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #5 IP adresiniz elimde. 192.168.1.1
Fernando Muslera Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.222 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türk Telekom Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #6 Bak bu önemli benim için. Ders trollerken ip tespit etmişler merak ediyorum ne yapacaklar?
atomen_q Hectopat Katılım 5 Aralık 2019 Mesajlar 557 Çözümler 2 27 Ekim 2020 #7 legionbilisim.com dedi: IP ile bir şey yapılmaz. Fakat %100 güvene almak için modemine reset atabilirsin, IP adresin değişecektir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim ?
legionbilisim.com dedi: IP ile bir şey yapılmaz. Fakat %100 güvene almak için modemine reset atabilirsin, IP adresin değişecektir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim ?
HakanCT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 1 Çözümler 47 Yer Tarkov 27 Ekim 2020 #8 Türkiye'de çoğu ISS statik IP vermiyor yani statik IP'niz yoksa modeme reset attığınızda IP değişir. Sisteminiz havaya uçmaz. Hamza Ensar Sağlam dedi: Her şeyi yapabilirler. CMD üzerinden PC bile kapatırlar. Genişletmek için tıkla... Kaynak James Bond mu?
Türkiye'de çoğu ISS statik IP vermiyor yani statik IP'niz yoksa modeme reset attığınızda IP değişir. Sisteminiz havaya uçmaz. Hamza Ensar Sağlam dedi: Her şeyi yapabilirler. CMD üzerinden PC bile kapatırlar. Genişletmek için tıkla... Kaynak James Bond mu?
Blackfox07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 3.853 Makaleler 5 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #9 Evinize yüksek miktarda pizza söyleyip sizi pizza dilimleri arasında yaşamak zorunda bırakabilir. Dikkatli olmak lazım.
Evinize yüksek miktarda pizza söyleyip sizi pizza dilimleri arasında yaşamak zorunda bırakabilir. Dikkatli olmak lazım.
.Neo. Kilopat Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 559 Çözümler 6 27 Ekim 2020 #10 Fernando Muslera dedi: Bak bu önemli benim için. Ders trollerken ip tespit etmişler merak ediyorum ne yapacaklar? Genişletmek için tıkla... Evet o ders trolleyenleri nasıl bulacağız?
Fernando Muslera dedi: Bak bu önemli benim için. Ders trollerken ip tespit etmişler merak ediyorum ne yapacaklar? Genişletmek için tıkla... Evet o ders trolleyenleri nasıl bulacağız?