walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #11 Agmet dedi: Arkadaşlar CMD'ye IP Config yazınca çıkan IP'lerden bir şey yapılabilir mi? Bilgisayarı veya telefonu ele geçirme veya başka bir şeyler. Genişletmek için tıkla... En fazla yaşadığın şehri öğrenirler ve modemi kapatıp açınca değişir.
Agmet dedi: Arkadaşlar CMD'ye IP Config yazınca çıkan IP'lerden bir şey yapılabilir mi? Bilgisayarı veya telefonu ele geçirme veya başka bir şeyler. Genişletmek için tıkla... En fazla yaşadığın şehri öğrenirler ve modemi kapatıp açınca değişir.
Kutup Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 722 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #12 O ip ile bir şey yapamazsın.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #13 Agmet dedi: Yani aynı apartmanda falan olmamız gerekiyor yapabilmesi için. Ben şey sanmıştım bilgisayarımı ele geçirebilir falan. Genişletmek için tıkla... Aynı apartmanda olması gerekmiyor, ağa bağlı olsa yeterli kablolu ya da kablosuz.
Agmet dedi: Yani aynı apartmanda falan olmamız gerekiyor yapabilmesi için. Ben şey sanmıştım bilgisayarımı ele geçirebilir falan. Genişletmek için tıkla... Aynı apartmanda olması gerekmiyor, ağa bağlı olsa yeterli kablolu ya da kablosuz.
Agmet Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 525 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #14 walter wick dedi: En fazla yaşadığın şehri öğrenirler ve modemi kapatıp açınca değişir. Genişletmek için tıkla... Modemi kapatıp açtığımda oradaki IP'ler değişmiyor ama. K.Makise dedi: Aynı apartmanda olması gerekmiyor, ağa bağlı olsa yeterli kablolu ya da kablosuz. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey yaşanırsa direkt bilgisayarımı ele geçirebilir mi?
walter wick dedi: En fazla yaşadığın şehri öğrenirler ve modemi kapatıp açınca değişir. Genişletmek için tıkla... Modemi kapatıp açtığımda oradaki IP'ler değişmiyor ama. K.Makise dedi: Aynı apartmanda olması gerekmiyor, ağa bağlı olsa yeterli kablolu ya da kablosuz. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey yaşanırsa direkt bilgisayarımı ele geçirebilir mi?
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.441 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 26 Aralık 2022 #15 K.Makise dedi: Telefondan ne kadar mümkün bilmiyorum ama bir de bilgisayara ihtiyacı olur. Genişletmek için tıkla... Telefona bir iki yöntemle Linux kuranları gördüm, o kadar manyak biri değilse IP ile bir şey yapması imkansız bence telefonda.
K.Makise dedi: Telefondan ne kadar mümkün bilmiyorum ama bir de bilgisayara ihtiyacı olur. Genişletmek için tıkla... Telefona bir iki yöntemle Linux kuranları gördüm, o kadar manyak biri değilse IP ile bir şey yapması imkansız bence telefonda.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #16 Agmet dedi: Modemi kapatıp açtığımda oradaki IP'ler değişmiyor ama. Böyle bir şey yaşanırsa direkt bilgisayarımı ele geçirebilir mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızı kontrol edemez ama girdiğiniz hiçbir sitede güvende olmayabilirsiniz, şifreler direkt gözüküyor.
Agmet dedi: Modemi kapatıp açtığımda oradaki IP'ler değişmiyor ama. Böyle bir şey yaşanırsa direkt bilgisayarımı ele geçirebilir mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızı kontrol edemez ama girdiğiniz hiçbir sitede güvende olmayabilirsiniz, şifreler direkt gözüküyor.
Agmet Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 525 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #17 K.Makise dedi: Bilgisayarınızı kontrol edemez ama girdiğiniz hiçbir sitede güvende olmayabilirsiniz, şifreler direkt gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Antivirüs ile bunu görebilir miyim biri bana böyle bir şey yapıyor mu diye? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2022
K.Makise dedi: Bilgisayarınızı kontrol edemez ama girdiğiniz hiçbir sitede güvende olmayabilirsiniz, şifreler direkt gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Antivirüs ile bunu görebilir miyim biri bana böyle bir şey yapıyor mu diye?
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #18 Agmet dedi: Antivirüs ile bunu görebilir miyim biri bana böyle bir şey yapıyor mu diye. Genişletmek için tıkla... Böyle bir antivirüs var mı bilmiyorum ama internetin yavaşlamasından anlaşılıyor en iyi.
Agmet dedi: Antivirüs ile bunu görebilir miyim biri bana böyle bir şey yapıyor mu diye. Genişletmek için tıkla... Böyle bir antivirüs var mı bilmiyorum ama internetin yavaşlamasından anlaşılıyor en iyi.
Agmet Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 525 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #19 K.Makise dedi: Böyle bir antivirüs var mı bilmiyorum ama internetin yavaşlamasından anlaşılıyor en iyi. Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünde gözükür mü?
K.Makise dedi: Böyle bir antivirüs var mı bilmiyorum ama internetin yavaşlamasından anlaşılıyor en iyi. Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünde gözükür mü?
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #20 Agmet dedi: Modem arayüzünde gözükür mü? Genişletmek için tıkla... Hayır, ama yabancı bir kişinin bağlandığını görebilirsiniz bunu anlamak için kendinize ait cihazları isimlendirin.
Agmet dedi: Modem arayüzünde gözükür mü? Genişletmek için tıkla... Hayır, ama yabancı bir kişinin bağlandığını görebilirsiniz bunu anlamak için kendinize ait cihazları isimlendirin.