M MehdiPiriyev Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #21 gorko dedi: Modemi aç kapa yapın. Genişletmek için tıkla... iaxuis dedi: Sabit IP ise evet şöyle ip nizi öğrenebilirsiniz:IP Sorgulama - IP Adresi Sorgulama ve IP No Bul Karışınıza ipniz çıkacaktır zaten bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Duyduğuma göre sabit ip'den bişey olmazmış hala adresimi görür mü
gorko dedi: Modemi aç kapa yapın. Genişletmek için tıkla... iaxuis dedi: Sabit IP ise evet şöyle ip nizi öğrenebilirsiniz:IP Sorgulama - IP Adresi Sorgulama ve IP No Bul Karışınıza ipniz çıkacaktır zaten bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Duyduğuma göre sabit ip'den bişey olmazmış hala adresimi görür mü
iaxuis Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #22 MehdiPiriyev dedi: Duyduğuma göre sabit IP'den bir şey olmazmış hala adresimi görür mü? Genişletmek için tıkla... Göremez
MehdiPiriyev dedi: Duyduğuma göre sabit IP'den bir şey olmazmış hala adresimi görür mü? Genişletmek için tıkla... Göremez
M MehdiPiriyev Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #23 iaxuis dedi: Göremez Genişletmek için tıkla... interneti nasıl geri çalıştırırım peki? kusura bakmayın çok sıktım sizi
iaxuis dedi: Göremez Genişletmek için tıkla... interneti nasıl geri çalıştırırım peki? kusura bakmayın çok sıktım sizi
iaxuis Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #24 MehdiPiriyev dedi: İnterneti nasıl geri çalıştırırım peki? Kusura bakmayın çok sıktım sizi. Genişletmek için tıkla... Superbox'u kapatıp açarsanız geri çalıştırabilirsiniz.
MehdiPiriyev dedi: İnterneti nasıl geri çalıştırırım peki? Kusura bakmayın çok sıktım sizi. Genişletmek için tıkla... Superbox'u kapatıp açarsanız geri çalıştırabilirsiniz.
ktskn Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 1.625 Çözümler 2 11 Kasım 2024 #25 iaxuis dedi: Göremez. Genişletmek için tıkla... IP adresi ile ev adresi gözükür hocam. Bizzat ben kullandığım için biliyorum. Bir yolu bulunur, o ev adresi bulunur. Zor bir şey değil.
iaxuis dedi: Göremez. Genişletmek için tıkla... IP adresi ile ev adresi gözükür hocam. Bizzat ben kullandığım için biliyorum. Bir yolu bulunur, o ev adresi bulunur. Zor bir şey değil.
iaxuis Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #26 ktskn dedi: IP adresi ile ev adresi gözükür hocam. Bizzat ben kullandığım için biliyorum. Bir yolu bulunur, o ev adresi bulunur. Zor bir şey değil. Genişletmek için tıkla... statik ip den bahsediyoruz hocam normal ip den bulunduğunu bende biliyorum
ktskn dedi: IP adresi ile ev adresi gözükür hocam. Bizzat ben kullandığım için biliyorum. Bir yolu bulunur, o ev adresi bulunur. Zor bir şey değil. Genişletmek için tıkla... statik ip den bahsediyoruz hocam normal ip den bulunduğunu bende biliyorum
ktskn Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 1.625 Çözümler 2 12 Kasım 2024 #27 iaxuis dedi: statik ip den bahsediyoruz hocam normal ip den bulunduğunu bende biliyorum Genişletmek için tıkla... Statik IP de olsa IP adresini resetleyene kadar eğer hızlı davrandıysa görmüştür. Ki konu sahibi yanlışım yoksa sabit IP'ye sahip olduğunu söylüyor. Gerçi ben en kötü senaryodan bahsediyorum.
iaxuis dedi: statik ip den bahsediyoruz hocam normal ip den bulunduğunu bende biliyorum Genişletmek için tıkla... Statik IP de olsa IP adresini resetleyene kadar eğer hızlı davrandıysa görmüştür. Ki konu sahibi yanlışım yoksa sabit IP'ye sahip olduğunu söylüyor. Gerçi ben en kötü senaryodan bahsediyorum.