IP adresi ile neler yapılabilir?

Daha fazla  
Uzun bir hikaye sonucu IP adresim bulundu. IP adresimle ne yapabilirler? Ne kadar tehlikeli ve ne önlemler alabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Dipnot: Niyetleri pek iyi değil muhtemelen

Karşı tarafın yetenek, beceri ve bilgisine göre tehlikeli bir duruma dönüşebilir. İnternet sağlayıcınızı arayarak durumu bildirebilirsiniz.

Uzun bir hikaye sonucu IP adresim bulundu. IP adresimle ne yapabilirler? Ne kadar tehlikeli ve ne önlemler alabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Dipnot: Niyetleri pek iyi değil muhtemelen

Yaşadığın Il'i öğrendiler. He bir de havalı heçkır olduklarını kanıtladılar. Tebrik ediyorum heçkır Windows 11 kullanıcısı arkadaşlarımızı.

Modemi kapat aç bitti.

Hayır hala yaşadığı adresi az çok bilebilirler. Evine kadar gelecek bir psikopat mıdır orasını bilemem olabilir de çünkü.

Bir şey olmaz.

Bahsettiğin kişiler devlet değilse hiçbir şey yapamazlar.

Tam değil yakın bir konum gözükür bunu biliyorum zaten. Ama aile ile ilgili bir bilgi öğrenebilirler mi? Tc,ad soyad resim iş yeri vb

aile ile ilgili ne kadar bilgi bulabilirler? Ona göre aksiyon alacağım.

Karşı tarafın yetenek, beceri ve bilgisine göre tehlikeli bir duruma dönüşebilir. İnternet sağlayıcınızı arayarak durumu bildirebilirsiniz.

Aile ile ilgili bir bilgi bulabilirler mi? Bulamazlarsa gerisi önemsiz.

Tam değil yakın bir konum gözükür bunu biliyorum zaten. Ama aile ile ilgili bir bilgi öğrenebilirler mi? T.C. Ad soyad resim iş yeri vb.

O şahıslardan bahsediyorsan hayır bulamazlar. Tek yapabilecekleri yaşadığın şehri öğrenmek. Dip not adres değil sadece şehir. İlla içim rahat etmiyor dersen kullandığın internet sağlayıcını arayıp korumalı IP'yi açtırabilirsin şehrini her seferinde farklı gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…