IP adresi ile neler yapılabilir?

Akraba evliliği ne demek?
Hocam akraba olan insanların genleri de benzer olduğu için bir tarafta çekinikte olsa engellilik geni varsa akraba olmasından mütevellit diğer tarafta da oluyor. Sonuç olarak iki çekinik bir araya gelince dünyaya engelli bireyler gelmiş oluyor.
Not: Bir tık biyoloji bilgisi isteyebilir.

Uzun bir hikaye sonucu IP adresim bulundu. IP adresimle ne yapabilirler? Ne kadar tehlikeli ve ne önlemler alabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Dipnot: Niyetleri pek iyi değil muhtemelen
Hocam rahatlayıp pijamalarınızı giyip yarınki güzel gününüz için hazırlık mı yapıyorsunuz

Telegramdan almadılar ipmi. Twitterdan bulduklarını iddia ediyorlar. Telegram hesabimdan haberleri yok

Hayır bulamazlar. Ip adresin ile verilerin arasında en ufak alaka yok.
Hocam hesabı dondurup dondurmamamın bir önemi yok o zaman.

Şahıslar kim neci?
Telegram grubu panelci. İsim vermeyeyim ama telegramda bilinen bir grup. Bazı kişileri ve bilgilerini paylaşıp zaman zaman bazı kadınlara hakaret ediyorlar. Olay da şöyle: Bu olaylar çıkınca Twitter'da birkaç şey yazdım bunlarla ilgili. Sebebi ise diğer bazı kanallara saldırılmış olmasına rağmen bu telegram kanalına büyük bir saldırı olmamış olmasıydı. Fark etmişler telegram sayfalarında paylaşmışlar. Benim gibi bunlarla ilgili bazı şeyler yazmış bir adam o Telegram grubunun paylaşımını görmüş ve bunu twitterda paylaşmış. Hafif tehdit vari bir paylaşım. Sizlere Uğrayacağız Zamanı var Çocuklar yazıyor ve 3 ayrı kişinin attığı tweetlerin ss'i var ve bu 3 kişiden 1 tanesi de benim. Paylaşımı o şekil gördüm Sonra kanallarına girmenin bir yolunu buldum. (Sayıları binden fazla girmek çok kolay ve katılmadan da paylaşımları okuyabiliyorsun bende öyle yaptım.) Ss'te 3 kişi vardı ama arkadaşların dikkatini en çok ben çekmişim galiba çünkü benim hakkımda biraz konuşmuşlar bazı kişiler. Dediklerine göre ip'mi bulmuşlar ve İcraat yapacaklarmış galiba. Saat 00:00'dan sonra baktığımda paylaşımı silmişlerdi ama kanalı gizliye almışlar şuan o yüzden durum ne tekrar bakamıyorum.

Telegram ucubeleri bu sefer. Son olaylarla alakalı bir kaçının dikkatini çekmişim paylaşımlarımla gruplarında paylaşıp ip mi bulduklarını icraat yapacaklarını vb söylemişler
Hicbir sey yapamazlar kendilerine hayirlari yok zaten

Usta tc kimlik bir ise yaramiyor artik Tek basima e devlet sifreni ogrenmedikleri surece ki yapamazlar ondan yuzden yuz eminim yani icin rahat Olsun bos bos insanlar iletisimini kes tas patlasa bir hastane randevusu alirlar

Usta tc kimlik bir ise yaramiyor artik Tek basima e devlet sifreni ogrenmedikleri surece ki yapamazlar ondan yuzden yuz eminim yani icin rahat Olsun bos bos insanlar iletisimini kes tas patlasa bir hastane randevusu alirlar

Kanka aileye ulaşıp rahatsız etmesinler gerisi önemsiz ya

Hiçbir şey olmaz çoluk çocuk keyfine bak. İp ile de hiçbir şey yapamazlar sana ulaşamazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…