Telegram grubu panelci. İsim vermeyeyim ama telegramda bilinen bir grup. Bazı kişileri ve bilgilerini paylaşıp zaman zaman bazı kadınlara hakaret ediyorlar. Olay da şöyle: Bu olaylar çıkınca Twitter'da birkaç şey yazdım bunlarla ilgili. Sebebi ise diğer bazı kanallara saldırılmış olmasına rağmen bu telegram kanalına büyük bir saldırı olmamış olmasıydı. Fark etmişler telegram sayfalarında paylaşmışlar. Benim gibi bunlarla ilgili bazı şeyler yazmış bir adam o Telegram grubunun paylaşımını görmüş ve bunu twitterda paylaşmış. Hafif tehdit vari bir paylaşım. Sizlere Uğrayacağız Zamanı var Çocuklar
yazıyor ve 3 ayrı kişinin attığı tweetlerin ss'i var ve bu 3 kişiden 1 tanesi de benim. Paylaşımı o şekil gördüm Sonra kanallarına girmenin bir yolunu buldum. (Sayıları binden fazla girmek çok kolay ve katılmadan da paylaşımları okuyabiliyorsun bende öyle yaptım.) Ss'te 3 kişi vardı ama arkadaşların dikkatini en çok ben çekmişim galiba çünkü benim hakkımda biraz konuşmuşlar bazı kişiler. Dediklerine göre ip'mi bulmuşlar ve İcraat yapacaklarmış galiba. Saat 00:00'dan sonra baktığımda paylaşımı silmişlerdi ama kanalı gizliye almışlar şuan o yüzden durum ne tekrar bakamıyorum.