Oyunda bir tane Yunan gelmişti Instagram istedi verdim, bir tane link atmış ben de tıkladım sonra IP adresi falan öğrenmiş Name.dynamic.ttnet.com.trıspturk Telekom diye bir şeyi öğrenmiş, bunlarla bir şey yapabilir mi?
Bu cümleyi büyük biri yazmaz dostum. 12-13 yaşında çocuk yüksek ihtimal. Dark web'i havalı falan sanıyor. Satamaz da zaten. Ensesine şaplağı oturtmalık birisidir. Sözlerini kaideye almaman lazım.
Oyunda bir tane Yunan gelmişti Instagram istedi verdim, bir tane link atmış ben de tıkladım sonra IP adresi falan öğrenmiş Name.dynamic.ttnet.com.trıspturk Telekom diye bir şeyi öğrenmiş, bunlarla bir şey yapabilir mi?
DDoS saldırısı yapabilir onun dışında port açmadıysan bir şey yapamaz. Modemi kapat aç IP değişir. Ayrıca bir firewall kullanıyorsan modemi kapatıp açmana bile gerek yok o zaten saldırıları engeller. Port açtıysan eğer port tarayıcı ile portunu bulur ve sistemine girmeye çalışır. Ama dediğim gibi sağlam bir ıs veya firewall kuruluysa sisteminde bir şey yapamaz.Hocam kısacası endişelenmene gerek yok aslında.