marpce Femtopat Katılım 13 Eylül 2025 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2025 #1 Merhaba bahsettiğim IP adresi bu modemimi sıfırladım tekrardan kurdum fakat değişmedi, ne yapabilirim bunu değiştirmek için?
Merhaba bahsettiğim IP adresi bu modemimi sıfırladım tekrardan kurdum fakat değişmedi, ne yapabilirim bunu değiştirmek için?
Çözüm RitmicOfficial 1 Kasım 2025 İnternet sağlayıcına ulaşıp yeni bir IP adresi talep etmen gerekiyor. Modemi sıfırlayarak IP adresini değiştiremezsin.
İnternet sağlayıcına ulaşıp yeni bir IP adresi talep etmen gerekiyor. Modemi sıfırlayarak IP adresini değiştiremezsin.
RitmicOfficial Hectopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 1.366 Makaleler 6 Çözümler 143 Yer Türkiye Cumhuriyeti 1 Kasım 2025 #2 İnternet sağlayıcına ulaşıp yeni bir IP adresi talep etmen gerekiyor. Modemi sıfırlayarak IP adresini değiştiremezsin. Artı 0 Eksi Çözüm
İnternet sağlayıcına ulaşıp yeni bir IP adresi talep etmen gerekiyor. Modemi sıfırlayarak IP adresini değiştiremezsin.
KS KS marpce Femtopat Katılım 13 Eylül 2025 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2025 #3 RitmicOfficial dedi: İnternet sağlayıcına ulaşıp yeni bir IP adresi talep etmen gerekiyor. Modemi sıfırlayarak IP adresini değiştiremezsin. Genişletmek için tıkla... Modem ayarlarından falan kendim değişemez miyim? Artı 0 Eksi
RitmicOfficial dedi: İnternet sağlayıcına ulaşıp yeni bir IP adresi talep etmen gerekiyor. Modemi sıfırlayarak IP adresini değiştiremezsin. Genişletmek için tıkla... Modem ayarlarından falan kendim değişemez miyim?
RitmicOfficial Hectopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 1.366 Makaleler 6 Çözümler 143 Yer Türkiye Cumhuriyeti 1 Kasım 2025 #4 marpce dedi: Modem ayarlarından falan kendim değişemez miyim? Genişletmek için tıkla... Maalesef, değiştiremezsiniz. Artı 0 Eksi
marpce dedi: Modem ayarlarından falan kendim değişemez miyim? Genişletmek için tıkla... Maalesef, değiştiremezsiniz.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.940 Makaleler 5 Çözümler 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2025 #5 marpce dedi: Modem ayarlarından falan kendim değişemez miyim? Genişletmek için tıkla... Eğer dinamik IP kullanıyorsanız modemi sıfırlamak yerine fişten çekip 5 dakika bekleyip tekrar takın. Artı 0 Eksi
marpce dedi: Modem ayarlarından falan kendim değişemez miyim? Genişletmek için tıkla... Eğer dinamik IP kullanıyorsanız modemi sıfırlamak yerine fişten çekip 5 dakika bekleyip tekrar takın.
KS KS marpce Femtopat Katılım 13 Eylül 2025 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2025 #6 Damon Salvatore dedi: Eğer dinamik IP kullanıyorsanız modemi sıfırlamak yerine fişten çekip 5 dakika bekleyip tekrar takın. Genişletmek için tıkla... Dinamik IP kullanıp kullanmadığımı nereden anlayabilirim? Artı 0 Eksi
Damon Salvatore dedi: Eğer dinamik IP kullanıyorsanız modemi sıfırlamak yerine fişten çekip 5 dakika bekleyip tekrar takın. Genişletmek için tıkla... Dinamik IP kullanıp kullanmadığımı nereden anlayabilirim?
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.940 Makaleler 5 Çözümler 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2025 #7 marpce dedi: Dinamik IP kullanıp kullanmadığımı nereden anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Modemi yeniden başlattıktan sonra IP adresiniz değişmediyse statik kullanıyorsunuz demektir. @marpce durum nedir, çozebildiniz mi? Son düzenleme: Perşembe 04:54 Artı 0 Eksi
marpce dedi: Dinamik IP kullanıp kullanmadığımı nereden anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Modemi yeniden başlattıktan sonra IP adresiniz değişmediyse statik kullanıyorsunuz demektir. @marpce durum nedir, çozebildiniz mi?
KS KS marpce Femtopat Katılım 13 Eylül 2025 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 08:39 #8 Damon Salvatore dedi: Modemi yeniden başlattıktan sonra IP adresiniz değişmediyse statik kullanıyorsunuz demektir. @marpce durum nedir, çozebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Statik kullaniyormusum. Ustune dusmedim ayni biraktim. Son düzenleyen: Moderatör: Perşembe 12:44 Artı 0 Eksi
Damon Salvatore dedi: Modemi yeniden başlattıktan sonra IP adresiniz değişmediyse statik kullanıyorsunuz demektir. @marpce durum nedir, çozebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Statik kullaniyormusum. Ustune dusmedim ayni biraktim.
Intervice Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.817 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 09:58 #9 Müşteri temsilcisiyle görüşebilirsiniz, hangi firmadan statik ip ek ne kadar ücret veriyorsunuz? Artı 0 Eksi