F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.576 Çözümler 83 22 Ağustos 2019 #1 IP adresini nasıl gizlerim?
Mrtcn95 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 469 Çözümler 4 22 Ağustos 2019 #2 VPN programları kullanarak.
KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 22 Ağustos 2019 #3 Yok öyle bir şey kardeşim VPN sadece "çizgi film" izlemeye yarıyor, bir suç işlersen "zıng" diye bulurlar seni.
Yok öyle bir şey kardeşim VPN sadece "çizgi film" izlemeye yarıyor, bir suç işlersen "zıng" diye bulurlar seni.
Mrtcn95 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 469 Çözümler 4 22 Ağustos 2019 #4 KırAtlıLiberal dedi: Yok öyle bir şey kardeşim VPN sadece "çizgi film" izlemeye yarıyor, bir suç işlersen "zıng" diye bulurlar seni. Genişletmek için tıkla... Aklınıza hemen kötü şeyler gelmiş Haklısınız fakat benim söylediğim devlet haricinde sizin bilgilerinizi izlemek isteyen insanlar içindi
KırAtlıLiberal dedi: Yok öyle bir şey kardeşim VPN sadece "çizgi film" izlemeye yarıyor, bir suç işlersen "zıng" diye bulurlar seni. Genişletmek için tıkla... Aklınıza hemen kötü şeyler gelmiş Haklısınız fakat benim söylediğim devlet haricinde sizin bilgilerinizi izlemek isteyen insanlar içindi
H hasantepken Kilopat Katılım 8 Temmuz 2015 Mesajlar 405 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2019 #5 VPN tek çözüm
KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 22 Ağustos 2019 #6 Mrtcn95 dedi: Aklınıza hemen kötü şeyler gelmiş Haklısınız fakat benim söylediğim devlet haricinde sizin bilgilerinizi izlemek isteyen insanlar içindi Genişletmek için tıkla... Yok öyle bir şey, ben bir yasaklı siteye girerken bile benim nerede olduğumu biliyor, işi bilen hacker mı bilemeyecek kardeşim? Dandik linux ile adres bulunabiliyor.
Mrtcn95 dedi: Aklınıza hemen kötü şeyler gelmiş Haklısınız fakat benim söylediğim devlet haricinde sizin bilgilerinizi izlemek isteyen insanlar içindi Genişletmek için tıkla... Yok öyle bir şey, ben bir yasaklı siteye girerken bile benim nerede olduğumu biliyor, işi bilen hacker mı bilemeyecek kardeşim? Dandik linux ile adres bulunabiliyor.
government man Kilopat Katılım 14 Mayıs 2018 Mesajlar 153 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2019 #7 indir operayı aç vpn özelliği üstüne birde gizli sekme keyfine bak.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.576 Çözümler 83 22 Ağustos 2019 #8 government man dedi: indir operayı aç vpn özelliği keyfine bak. Genişletmek için tıkla... KırAtlıLiberal dedi: Yok öyle bir şey kardeşim VPN sadece "çizgi film" izlemeye yarıyor, bir suç işlersen "zıng" diye bulurlar seni. Genişletmek için tıkla... Oyun için lazım.
government man dedi: indir operayı aç vpn özelliği keyfine bak. Genişletmek için tıkla... KırAtlıLiberal dedi: Yok öyle bir şey kardeşim VPN sadece "çizgi film" izlemeye yarıyor, bir suç işlersen "zıng" diye bulurlar seni. Genişletmek için tıkla... Oyun için lazım.
Mrtcn95 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 469 Çözümler 4 22 Ağustos 2019 #9 Furkan1461 dedi: Oyun için lazım. Genişletmek için tıkla... Oyun için tavsiye etmem beleş VPN ile 300+ ping ile falan oynarsın. Aylık para vermen lazım VPN e düşük ping için
Furkan1461 dedi: Oyun için lazım. Genişletmek için tıkla... Oyun için tavsiye etmem beleş VPN ile 300+ ping ile falan oynarsın. Aylık para vermen lazım VPN e düşük ping için
KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 22 Ağustos 2019 #10 Furkan1461 dedi: Oyun için lazım. Genişletmek için tıkla... Benim arkadaş MTA'dan Ban yemişti adam o kadar uğraştı yapamadı adamlar dünyanın önlemini alıyor öyle iki kıytırık VPN ile çözülemez.
Furkan1461 dedi: Oyun için lazım. Genişletmek için tıkla... Benim arkadaş MTA'dan Ban yemişti adam o kadar uğraştı yapamadı adamlar dünyanın önlemini alıyor öyle iki kıytırık VPN ile çözülemez.