IP adresi yerine tek kelimeyle girilebilecek kiralık TS3 sunucusu önerisi

ushuaia

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam.

TS3 sunucusuna girerken mesela Ahmet yazıp girebileceğim TS3 serveri nereden kiralayabilirim?

Ses robotlaşması ve ping olmayacak.
Tsdns diyorlar sanırım. Giriş kısmına IP adresi değil de tek kelime yazıp girelebilecek bir TS3 kiralayabileceğim bir yer arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

TSDNS adresini sen kendin oluşturacaksın diye biliyorum. Sunucun IP adresi olarak kurulur. IP sana verilir sen tsnds oluşturacaksın diye biliyorum.

Sunucu alırken orjinal Teamspeak sunucusu olmasına dikkat et, sonrasında blacklist ban yiyor. Reklam olmasın diye vermediğim bir sunucudan Teamspeak 3 Sunucusu kiraladım 3 aylık şuan blacklist ban yediği için orjinal TS clienti ile giriş yapamıyoruz. Çok bir para değil ama çöp oldu. Orjinal lisanslı bir sunucu aldım tekrar onu kullanıyoruz. Türkiye'nin Tek Yetkili TeamSpeak Satıcısı - Ts3 Satın Al ben burayı kullanıyorum.

TS3 giriş adresini TeamSpeak'ın kendi sitesinden girip yapabiliyorsun ufak bir araştırma ile çözersin.

tamam hocam saolasın

Buradan kullanıyorum dediğiniz gibi bize kısa isimde yaptılar. Fiyatlardan uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…