eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 30 Nisan 2022 #11 Linuxginar dedi: Max sehrini bulur. Al, IP adresim: 54.186.21.156 Genişletmek için tıkla... Bekle şimdi evine sucuklu pide gönderiyorum.
Linuxginar dedi: Max sehrini bulur. Al, IP adresim: 54.186.21.156 Genişletmek için tıkla... Bekle şimdi evine sucuklu pide gönderiyorum.
o1Poseidon Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 4 30 Nisan 2022 #12 Linuxginar dedi: Max sehrini bulur. Al, IP adresim: 54.186.21.156 Genişletmek için tıkla... Hocam hemen hekırlık bilgilerimi kullanarak senin bilgisayarına erişmeye çalışıyorum(!)
Linuxginar dedi: Max sehrini bulur. Al, IP adresim: 54.186.21.156 Genişletmek için tıkla... Hocam hemen hekırlık bilgilerimi kullanarak senin bilgisayarına erişmeye çalışıyorum(!)
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 30 Nisan 2022 #13 Ip adresin büyük ihtimalle statik değildir, modeme reset atarsan gider bu bir. İkincisi konum ise en yakın İS gözükür mesela çevre şehir bile olabilir bu konum.
Ip adresin büyük ihtimalle statik değildir, modeme reset atarsan gider bu bir. İkincisi konum ise en yakın İS gözükür mesela çevre şehir bile olabilir bu konum.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 30 Nisan 2022 #14 o1Poseidon dedi: Hocam hemen hekırlık bilgilerimi kullanarak senin bilgisayarına erişmeye çalışıyorum(!) Genişletmek için tıkla... Port acik olsa max bruteforce ile port deneye deneye SSH portunu bulur, sifre dener dener basarisiz olursun. Hatta SSHD kapali oldugu icin o da mumkun degil. Yani ne hacklenirim, ne pizza yiyebilirim... Sen de oyle, konu sahibi.
o1Poseidon dedi: Hocam hemen hekırlık bilgilerimi kullanarak senin bilgisayarına erişmeye çalışıyorum(!) Genişletmek için tıkla... Port acik olsa max bruteforce ile port deneye deneye SSH portunu bulur, sifre dener dener basarisiz olursun. Hatta SSHD kapali oldugu icin o da mumkun degil. Yani ne hacklenirim, ne pizza yiyebilirim... Sen de oyle, konu sahibi.
o1Poseidon Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 4 30 Nisan 2022 #15 Linuxginar dedi: Port acik olsa max bruteforce ile port deneye deneye SSH portunu bulur, sifre dener dener basarisiz olursun. Hatta SSHD kapali oldugu icin o da mumkun degil. Yani ne hacklenirim, ne pizza yiyebilirim... Sen de oyle, konu sahibi. Genişletmek için tıkla... Hocam ironi yaptım zaten (!) işaretini görmediniz mi
Linuxginar dedi: Port acik olsa max bruteforce ile port deneye deneye SSH portunu bulur, sifre dener dener basarisiz olursun. Hatta SSHD kapali oldugu icin o da mumkun degil. Yani ne hacklenirim, ne pizza yiyebilirim... Sen de oyle, konu sahibi. Genişletmek için tıkla... Hocam ironi yaptım zaten (!) işaretini görmediniz mi
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 30 Nisan 2022 #16 IP adresi ile maksimum yaşadığın ilçeyi bulur. IP adresi tam konumunu göstermez.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 30 Nisan 2022 #17 o1Poseidon dedi: Hocam ironi yaptım zaten (!) işaretini görmediniz mi Genişletmek için tıkla... Biliyorum gereksiz mesaj bani yememek icin max ciddiyet skillimi acik tutarim hep. 453476 dedi: IP adresi ile maksimum yaşadığın ilçeyi bulur. IP adresi tam konumunu göstermez. Genişletmek için tıkla... Ilce bile degil, bende ekmek firini gosteriyordu
o1Poseidon dedi: Hocam ironi yaptım zaten (!) işaretini görmediniz mi Genişletmek için tıkla... Biliyorum gereksiz mesaj bani yememek icin max ciddiyet skillimi acik tutarim hep. 453476 dedi: IP adresi ile maksimum yaşadığın ilçeyi bulur. IP adresi tam konumunu göstermez. Genişletmek için tıkla... Ilce bile degil, bende ekmek firini gosteriyordu
M Master.sh Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Çözümler 14 30 Nisan 2022 #18 Linuxginar dedi: Biliyorum gereksiz mesaj bani yememek icin max ciddiyet skillimi acik tutarim hep. Ilce bile degil, bende ekmek firini gosteriyordu Genişletmek için tıkla... Bende İstanbul Boğazını
Linuxginar dedi: Biliyorum gereksiz mesaj bani yememek icin max ciddiyet skillimi acik tutarim hep. Ilce bile degil, bende ekmek firini gosteriyordu Genişletmek için tıkla... Bende İstanbul Boğazını
Rosselli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 1.797 Çözümler 5 Yer Avustralya/Melbourne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrikçi. Yakında olabilirse Ekonomist. 30 Nisan 2022 #19 Vay be 20 sene önce internet geldiğinde falan bu muhabbetler dönüyordu hala dönmesi ve insanımızın bundan korkması beni üzdü.
Vay be 20 sene önce internet geldiğinde falan bu muhabbetler dönüyordu hala dönmesi ve insanımızın bundan korkması beni üzdü.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #20 Wyrathx dedi: Ücret sizdense yazıyorum Genişletmek için tıkla... Dışarıda yemek yemek pahalı. En son 100 vermiştim menüye de doymamıştım, şimdi yemek parasına tavuk göğsü alıp pilavla yiyorum.
Wyrathx dedi: Ücret sizdense yazıyorum Genişletmek için tıkla... Dışarıda yemek yemek pahalı. En son 100 vermiştim menüye de doymamıştım, şimdi yemek parasına tavuk göğsü alıp pilavla yiyorum.