Mahmut_murat Femtopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #1 Ekran paylaşırken yanlışlıkla bir yerde IP adresim gözükmüş. Bilgisayarıma girmekle beni tehdit ediyor. Öncelikle böyle bir şey yapma imkanı var mı? Ya da IP adresimi nasıl değiştirebilirim? Ayrıntılı anlatırsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2020
Ekran paylaşırken yanlışlıkla bir yerde IP adresim gözükmüş. Bilgisayarıma girmekle beni tehdit ediyor. Öncelikle böyle bir şey yapma imkanı var mı? Ya da IP adresimi nasıl değiştirebilirim? Ayrıntılı anlatırsanız sevinirim.
Kalradyalı Fındık Kurdu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 2.438 Makaleler 2 Çözümler 7 11 Aralık 2020 #21 Sizce böyle birşeyle tehdit eden kişi ne yapabilir? Aptallık, cahiliyet had safhada. Artı 0 Eksi
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 11 Aralık 2020 #22 Vavien. dedi: Ülkede kaç tane normal kullanıcı statik IP sahibi? Genişletmek için tıkla... Mesela ben çok nadir kullanicilardan bir tanesiyim. Modemi her resetlememde IP adresim degisiyor ama statik IP veriyor her defasında. Artı 0 Eksi
Vavien. dedi: Ülkede kaç tane normal kullanıcı statik IP sahibi? Genişletmek için tıkla... Mesela ben çok nadir kullanicilardan bir tanesiyim. Modemi her resetlememde IP adresim degisiyor ama statik IP veriyor her defasında.