IP adresim çalındı

DGren

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben Roblox oynuyordum, sonra bir kişi beni IP adresini biliyorum diyerek tehdit etti. Ben ciddiye almadım ama sonra söyleyince gerçekten o IP adresimdi ve etrafa yayacağını söyledi. Ben internetten IP'mi görmüş birinin adresime gelip organlarımı çalmasını istemiyorum. Ne yapabilirim? Evimin adresinin bilinmesi beni açıkçası ürpertiyor.

Bazı konularda gördüm, modemi sıfırlayın demişsiniz de, evde 3 kişi internet kullanıyor. Ben sıfırlamak istersem izin vermezler ya da bayağı soru sorup IP adresim çalındığı için kızacaklar, bir şey yapacaklar. Çok can sıkıldı

Modemi kapatıp açman yeterli. IP adresin değişir.

IP adresinizin bilindiğini söyleyerek modemi sıfırlayın. IP adresiniz biliniyor diye kızılacak bir şey yok, ona bakarsanız her bağlandığınız şeyde IP adresiniz görülüyor.

Muhtemelen modem IP'nizi buldu, modeminizi sıfırlayın.

Sıfırlamak istiyorsan azcık sosyal mühendislik kas
Sıfırla ama yeni ağı aynı ad ve parola ile kur modeme güncelleme gelmiş forumda gördüm onu yaptım cihazları sıfırlamıştır de.

Roblox'dan nasıl ipni almış anlamadım hala illa açık vermişsindir bir yerde hadi geçtim Roblox oynayan biri yani en fazla yaşadığın şehri öğrenebilir onu da geçtim Roblox oynayan biri nerede nereye yayıcak Allah aşkına sen yine de güvende hissetmek istiyorsan gece uyuma sıfırla modemini herkes uyurken.

IP adresinizin bulunması zor bir şey değil. Girdiğiniz internet siteleri zaten görebiliyor. Bir şey olmaz merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…