IP adresimden hangi sitelere girdiğim görülebilir mi?

480164

Hectopat
TurkNet kullanıyorum. Panelden falan görülebilir mi?

TurkNet kendi isterse bakabilir ama yasal bir istek olmadıkça bir sorun yaşamazsınız.

Bu ISP loglarında saklıdır veya modem destekliyorsa modem log'larında.

VPN kullanarak sitelere giriyorumda ondan sordum. Kötü niyet için değil.
TurkNet kendi isterse bakabilir ama yasal bir istek olmadıkça bir sorun yaşamazsınız.
Yani mahkeme kararı ile her türlü görünür. Ama normal bir kullanıcı sizin IP adresini bilerek göremez.
Wi-Fi üzerinden giriyorsanız görülebiliyor diye biliyorum mobil veride aynı şekilde.
Bu ISP loglarında saklıdır veya modem destekliyorsa modem log'larında.

VPN kullanırsan öğrenme olasılıkları çok çok çok daha düşük. Kötü herhangi bir şey yoksa zaten düşünmeye gerek de yok.

Yani isteseler onu da görebilirlerde ama mahkemelik bir şey olmadıktan sonra hiçbir TurkNet çalışanı bakayımda şu kullanıcı nerelere giriyor demez.

Yani isteseler onu da görebilirlerde ama mahkemelik bir şey olmadıktan sonra hiçbir TurkNet çalışanı bakayımda şu kullanıcı nerelere giriyor demez.
Yazacaktım da gerek duymadım. Evet haklısınız. VPN servisinden bu bilgileri mahkeme yoluyla veya talep yoluyla temin edebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…