480164 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 2.060 Çözümler 26 31 Ocak 2023 #1 TurkNet kullanıyorum. Panelden falan görülebilir mi?
Castiel Winchester Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 638 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #2 TurkNet kendi isterse bakabilir ama yasal bir istek olmadıkça bir sorun yaşamazsınız.
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 31 Ocak 2023 #3 480164 dedi: TurkNet kullanıyorum. Panelden falan görülebilir mi? Genişletmek için tıkla... Yani mahkeme kararı ile her türlü görünür. Ama normal bir kullanıcı sizin IP adresini bilerek göremez.
480164 dedi: TurkNet kullanıyorum. Panelden falan görülebilir mi? Genişletmek için tıkla... Yani mahkeme kararı ile her türlü görünür. Ama normal bir kullanıcı sizin IP adresini bilerek göremez.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #4 480164 dedi: TurkNet kullanıyorum. Panelden falan görülebilir mi? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi üzerinden giriyorsanız görülebiliyor diye biliyorum mobil veride aynı şekilde.
480164 dedi: TurkNet kullanıyorum. Panelden falan görülebilir mi? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi üzerinden giriyorsanız görülebiliyor diye biliyorum mobil veride aynı şekilde.
wakkum Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 841 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #5 Bu ISP loglarında saklıdır veya modem destekliyorsa modem log'larında.
480164 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 2.060 Çözümler 26 31 Ocak 2023 #6 VPN kullanarak sitelere giriyorumda ondan sordum. Kötü niyet için değil. Castiel Winchester dedi: TurkNet kendi isterse bakabilir ama yasal bir istek olmadıkça bir sorun yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... 509401 dedi: Yani mahkeme kararı ile her türlü görünür. Ama normal bir kullanıcı sizin IP adresini bilerek göremez. Genişletmek için tıkla... VenomBey dedi: Wi-Fi üzerinden giriyorsanız görülebiliyor diye biliyorum mobil veride aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... wakkum dedi: Bu ISP loglarında saklıdır veya modem destekliyorsa modem log'larında. Genişletmek için tıkla...
VPN kullanarak sitelere giriyorumda ondan sordum. Kötü niyet için değil. Castiel Winchester dedi: TurkNet kendi isterse bakabilir ama yasal bir istek olmadıkça bir sorun yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... 509401 dedi: Yani mahkeme kararı ile her türlü görünür. Ama normal bir kullanıcı sizin IP adresini bilerek göremez. Genişletmek için tıkla... VenomBey dedi: Wi-Fi üzerinden giriyorsanız görülebiliyor diye biliyorum mobil veride aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... wakkum dedi: Bu ISP loglarında saklıdır veya modem destekliyorsa modem log'larında. Genişletmek için tıkla...
Castiel Winchester Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 638 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #7 480164 dedi: VPN kullanarak sitelere giriyorumda ondan sordum. Kötü niyet için değil. Genişletmek için tıkla... VPN kullanırsan öğrenme olasılıkları çok çok çok daha düşük. Kötü herhangi bir şey yoksa zaten düşünmeye gerek de yok.
480164 dedi: VPN kullanarak sitelere giriyorumda ondan sordum. Kötü niyet için değil. Genişletmek için tıkla... VPN kullanırsan öğrenme olasılıkları çok çok çok daha düşük. Kötü herhangi bir şey yoksa zaten düşünmeye gerek de yok.
480164 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 2.060 Çözümler 26 31 Ocak 2023 #8 Tamamdır teşekkürler. Castiel Winchester dedi: VPN kullanırsan öğrenme olasılıkları çok çok çok daha düşük. Kötü herhangi bir şey yoksa zaten düşünmeye gerek de yok. Genişletmek için tıkla...
Tamamdır teşekkürler. Castiel Winchester dedi: VPN kullanırsan öğrenme olasılıkları çok çok çok daha düşük. Kötü herhangi bir şey yoksa zaten düşünmeye gerek de yok. Genişletmek için tıkla...
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 31 Ocak 2023 #9 Castiel Winchester dedi: VPN kullanırsan öğrenme olasılıkları çok çok çok daha düşük. Kötü herhangi bir şey yoksa zaten düşünmeye gerek de yok. Genişletmek için tıkla... Yani isteseler onu da görebilirlerde ama mahkemelik bir şey olmadıktan sonra hiçbir TurkNet çalışanı bakayımda şu kullanıcı nerelere giriyor demez.
Castiel Winchester dedi: VPN kullanırsan öğrenme olasılıkları çok çok çok daha düşük. Kötü herhangi bir şey yoksa zaten düşünmeye gerek de yok. Genişletmek için tıkla... Yani isteseler onu da görebilirlerde ama mahkemelik bir şey olmadıktan sonra hiçbir TurkNet çalışanı bakayımda şu kullanıcı nerelere giriyor demez.
Castiel Winchester Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 638 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #10 509401 dedi: Yani isteseler onu da görebilirlerde ama mahkemelik bir şey olmadıktan sonra hiçbir TurkNet çalışanı bakayımda şu kullanıcı nerelere giriyor demez. Genişletmek için tıkla... Yazacaktım da gerek duymadım. Evet haklısınız. VPN servisinden bu bilgileri mahkeme yoluyla veya talep yoluyla temin edebilirler.
509401 dedi: Yani isteseler onu da görebilirlerde ama mahkemelik bir şey olmadıktan sonra hiçbir TurkNet çalışanı bakayımda şu kullanıcı nerelere giriyor demez. Genişletmek için tıkla... Yazacaktım da gerek duymadım. Evet haklısınız. VPN servisinden bu bilgileri mahkeme yoluyla veya talep yoluyla temin edebilirler.