IP adresimi bilen biri bilgisayarıma sızabilir mi?

Statik IP adresi kullanıyorsanız belki ama o kadar uğraşıya değecek birisi olduğunuzu düşünüyorsanız tabii. Ki muhtemelen bir IP havuzunda CGNAT sistemi üzerindesiniz ve bu nedenle de görünen IP adresi aslında size ait değildir.

İyi bir hackersa girebilir ama o kadar anladığını zannetmiyorum zaten iyi bir hackersa şimdiye kadar mouse ikonu titriyor olurdu.
İyi bir hackersa girebilir ama o kadar anladığını zannetmiyorum zaten iyi bir hackersa şimdiye kadar mouse ikonu titriyor olurdu.

Yapması çok zor yani 1 ihtimal işini iyi bilen biri yapar.

Yapması çok zor yani 1 ihtimal işini iyi bilen biri yapar.
DC veleti

İnternet testi yaparken IP adresim gözüküyormuş bende göremedim işte ordan
Birde Statik değil galiba nerden anlayabilirim ?

Yetişkin olduğumu hiçbir yerde söylemedim ki,siz öyle bir çıkarımda bulunmuşsunuz
Kendinizin bir dalga geçilebilecek özelliği varsa, başkalarının da aynı özellikleriyle dalga geçmeyin diyorum. Eğer birşey ile dalga geçecek iseniz, o özelliğinizden kurtulduktan sonra laf edin. Velet çocuk anlamına gelir ama Türkler "salak çocuk" anlamında kullanır. O DC veledi ise siz nesiniz? Velet değil misiniz? Discord da kulllanıyorsunuz. Siz de DC veledisiniz o zaman. "Ben DC veledi değilim" diyeceksiniz o zaman insanları küçük görmeyin. Onlar da "velet" siz de "velet"siniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…