swerky Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #11 mehmeticikisi dedi: Hocam discor uzerinden ulaşıp adres bilgisinden bilgisayarımın IP isini ve de modem IP isini attılar hocam. Genişletmek için tıkla... En fazla döner falan yollarlar.
mehmeticikisi dedi: Hocam discor uzerinden ulaşıp adres bilgisinden bilgisayarımın IP isini ve de modem IP isini attılar hocam. Genişletmek için tıkla... En fazla döner falan yollarlar.
S Shoot Picopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 257 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Mayıs 2022 #12 mehmeticikisi dedi: Hocam discor uzerinden ulaşıp adres bilgisinden bilgisayarımın IP isini ve de modem IP isini attılar hocam Genişletmek için tıkla... Adresini bulamazlar merak etme, bulurlarsa tanıdığın biridir o da zaten biliyordur.
mehmeticikisi dedi: Hocam discor uzerinden ulaşıp adres bilgisinden bilgisayarımın IP isini ve de modem IP isini attılar hocam Genişletmek için tıkla... Adresini bulamazlar merak etme, bulurlarsa tanıdığın biridir o da zaten biliyordur.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 15 Mayıs 2022 #13 mehmeticikisi dedi: Eklemeyi unutmuşum, adresine gelecegim falan da dedi Genişletmek için tıkla... Ben de aras kargo.
mehmeticikisi dedi: Eklemeyi unutmuşum, adresine gelecegim falan da dedi Genişletmek için tıkla... Ben de aras kargo.
M mehmeticikisi Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 1.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #14 Prime777 dedi: Modemi resetlerseniz, statik IP değilse, IP adresiniz sıfırlanır. IP adresi zaten tam olarak evinin konumunu göstermez, genellikle hep yanlış gösterir. Kendini hacker veya kendini IP adresi buldu diye sevinenleri umursamanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam cok yakın biyeri soyledi oradan bir sıkıntı olmasın hocam Shoot dedi: Adresini bulamazlar merak etme, bulurlarsa tanıdığın biridir o da zaten biliyordur. Genişletmek için tıkla... Tanıdıgım biri değil hocam
Prime777 dedi: Modemi resetlerseniz, statik IP değilse, IP adresiniz sıfırlanır. IP adresi zaten tam olarak evinin konumunu göstermez, genellikle hep yanlış gösterir. Kendini hacker veya kendini IP adresi buldu diye sevinenleri umursamanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam cok yakın biyeri soyledi oradan bir sıkıntı olmasın hocam Shoot dedi: Adresini bulamazlar merak etme, bulurlarsa tanıdığın biridir o da zaten biliyordur. Genişletmek için tıkla... Tanıdıgım biri değil hocam
S Shoot Picopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 257 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Mayıs 2022 #15 swerky dedi: En fazla döner falan yollarlar. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yaparlarsa yakalanırlar devlet IP adresinden evini bulur söyleyen kişinin. mehmeticikisi dedi: Hocam cok yakın biyeri soyledi oradan bir sıkıntı olmasın hocam Tanıdıgım biri değil hocam Genişletmek için tıkla... O zaman umursamayın ama her gördüğünüz linkede tıklamayın.
swerky dedi: En fazla döner falan yollarlar. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yaparlarsa yakalanırlar devlet IP adresinden evini bulur söyleyen kişinin. mehmeticikisi dedi: Hocam cok yakın biyeri soyledi oradan bir sıkıntı olmasın hocam Tanıdıgım biri değil hocam Genişletmek için tıkla... O zaman umursamayın ama her gördüğünüz linkede tıklamayın.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2022 #16 mehmeticikisi dedi: Hocam cok yakın bir yeri soyle oradan bir sıkıntı olmasın hocam. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz, IP adresini buldu diye oraya kadar gelecek hali yok. IP adresini tam adres sanan biri ne yapabilir?
mehmeticikisi dedi: Hocam cok yakın bir yeri soyle oradan bir sıkıntı olmasın hocam. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz, IP adresini buldu diye oraya kadar gelecek hali yok. IP adresini tam adres sanan biri ne yapabilir?
Wyzel Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 385 Çözümler 1 Yer Milky Way 15 Mayıs 2022 #17 DDoS atar en fazla.
M mehmeticikisi Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 1.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #18 hocam guvenli internet almayı duşunuıyorum bu yuzden ama discord a falan giriliebilir demi konuyu bozuyorum ama
hocam guvenli internet almayı duşunuıyorum bu yuzden ama discord a falan giriliebilir demi konuyu bozuyorum ama
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 15 Mayıs 2022 #19 Güvenli internet almanıza falan gerek yok.Modeme reset atın bakın keyfinize.IP adres tam konum vermez.
Güvenli internet almanıza falan gerek yok.Modeme reset atın bakın keyfinize.IP adres tam konum vermez.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2022 #20 mehmeticikisi dedi: Hocam guvenli internet almayı duşunuıyorum bu yuzden ama Discord'a falan giriliebilir değil mi konuyu bozuyorum ama? Genişletmek için tıkla... Evet, girebilirsiniz. Güvenli internet yerine, antivirüs kullanırsanız daha iyi olabilir her yönden. DDoS saldırılarını falan engellemiş olur.
mehmeticikisi dedi: Hocam guvenli internet almayı duşunuıyorum bu yuzden ama Discord'a falan giriliebilir değil mi konuyu bozuyorum ama? Genişletmek için tıkla... Evet, girebilirsiniz. Güvenli internet yerine, antivirüs kullanırsanız daha iyi olabilir her yönden. DDoS saldırılarını falan engellemiş olur.