ByCookie Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 367 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #21 Mert Ayıboğan dedi: Rüyada buluyorlar herhalde. 62 döneri kanıtla lütfen. Böyle bir imkan %0,0001 falan. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum adam öyle dedi 3 gün sonra eve ben söylememe rağmen döner gelmişti 2 yıl önce.
Mert Ayıboğan dedi: Rüyada buluyorlar herhalde. 62 döneri kanıtla lütfen. Böyle bir imkan %0,0001 falan. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum adam öyle dedi 3 gün sonra eve ben söylememe rağmen döner gelmişti 2 yıl önce.
Y yYusuffs Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 1.059 Çözümler 2 24 Nisan 2021 #22 ByCookie dedi: Bilmiyorum adam öyle dedi 3 gün sonra eve ben söylememe rağmen döner gelmişti 2 yıl önce. Genişletmek için tıkla... Yanlış getirmişlerdir.
ByCookie dedi: Bilmiyorum adam öyle dedi 3 gün sonra eve ben söylememe rağmen döner gelmişti 2 yıl önce. Genişletmek için tıkla... Yanlış getirmişlerdir.
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 24 Nisan 2021 #23 iloveichigo dedi: Burası bir şeyler bildiğini sanan insanlarla dolmuş. Eki Görüntüle 991080 DDoS atmaları için açık bir port lazım öyle düz DDoS atamaz. Bende mesela açık port yok. Genişletmek için tıkla... Nereden kapatilabilir? Zaten bu ev bulma olaylari falan hikaye.
iloveichigo dedi: Burası bir şeyler bildiğini sanan insanlarla dolmuş. Eki Görüntüle 991080 DDoS atmaları için açık bir port lazım öyle düz DDoS atamaz. Bende mesela açık port yok. Genişletmek için tıkla... Nereden kapatilabilir? Zaten bu ev bulma olaylari falan hikaye.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 24 Nisan 2021 #24 ByCookie dedi: Bana nasıl o zaman 62 tane döner söylediler? Açıklayın lütfen. LoL'de küfür ettiğim adam söylemişti, yani galiba. Genişletmek için tıkla... Asıl soru şu neden 62?
ByCookie dedi: Bana nasıl o zaman 62 tane döner söylediler? Açıklayın lütfen. LoL'de küfür ettiğim adam söylemişti, yani galiba. Genişletmek için tıkla... Asıl soru şu neden 62?
Y yYusuffs Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 1.059 Çözümler 2 24 Nisan 2021 #25 James Z. Hetfield dedi: Nereden kapatilabilir? Zaten bu ev bulma olaylari falan hikaye. Genişletmek için tıkla... IP adresini değiştirmek için VPN kullanabilirsiniz.
James Z. Hetfield dedi: Nereden kapatilabilir? Zaten bu ev bulma olaylari falan hikaye. Genişletmek için tıkla... IP adresini değiştirmek için VPN kullanabilirsiniz.
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 24 Nisan 2021 #26 yYusuffs dedi: IP adresini değiştirmek için VPN kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Surekli VPN ile gezemem. Port olayini kapamam lazim. Sanirim modem arayuzunden oluyordu.
yYusuffs dedi: IP adresini değiştirmek için VPN kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Surekli VPN ile gezemem. Port olayini kapamam lazim. Sanirim modem arayuzunden oluyordu.
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #27 James Z. Hetfield dedi: Nereden kapatilabilir? Zaten bu ev bulma olaylari falan hikaye. Genişletmek için tıkla... Daha önce açmadıysanız %99 ihtimalle port açık değildir. İsterseniz modem arayüzünden de bir bakabilirsiniz.
James Z. Hetfield dedi: Nereden kapatilabilir? Zaten bu ev bulma olaylari falan hikaye. Genişletmek için tıkla... Daha önce açmadıysanız %99 ihtimalle port açık değildir. İsterseniz modem arayüzünden de bir bakabilirsiniz.
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 24 Nisan 2021 #28 iloveichigo dedi: Daha önce açmadıysanız %99 ihtimalle port açık değildir. İsterseniz modem arayüzünden de bir bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ne diye yazar? Hicbir sey yapmadim ve evdekiler de yapmamistir.
iloveichigo dedi: Daha önce açmadıysanız %99 ihtimalle port açık değildir. İsterseniz modem arayüzünden de bir bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ne diye yazar? Hicbir sey yapmadim ve evdekiler de yapmamistir.
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #29 James Z. Hetfield dedi: Ne diye yazar? Hicbir sey yapmadim ve evdekiler de yapmamistir. Genişletmek için tıkla... Hangi model modem?
James Z. Hetfield dedi: Ne diye yazar? Hicbir sey yapmadim ve evdekiler de yapmamistir. Genişletmek için tıkla... Hangi model modem?
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 24 Nisan 2021 #30 iloveichigo dedi: Hangi model modem? Genişletmek için tıkla... Kablonet'in verdigi.