IP adresini ile neler yapılabilir?

elvenlordd

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Discord'da takılırken birisi direkt olarak IP adresimi gönderdi bana. Herhangi bir dosya ya da linke de tıklamamıştım nereden bulduğunu bilmiyorum fakat modemi resetlediğimde IP adresi değişti ilgili sunucudan da çıktım. Discord'da çok bilgi sahibi değilim bu iş nasıl oluyor neler yapılabilir beni aydınlatabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Modemini resetlediysen sorun yok. IP'den internetine saldırı yapıp yavaşlatabilir ancak IP değiştiyse hiçbir sorun olmaz.

Modemini resetlediysen sorun yok. IP'den internetine saldırı yapıp yavaşlatabilir ancak IP değiştiyse hiçbir sorun olmaz.

Anladım hocam evli barklı adamız işteyken hanıma 950 tane döner siparisi gelmesin de bu yastan sonra coluk çocukla ugrasmayalim bizim PC bilgi birikimi cok eskide kalmis bize ogretilen herhangi bir dosyaya linke tiklarsan IP ne erisebilirlerdi 15 yıl öncesi şimdi boş boş müzik dinlerken IP adresimi bana atıyorlar bu kadar kolay mı oldu gerçekten.

IP adresinden o kadar ayrintili adres bulunmaz zaten, ancak sehrini ogrenirler.

IP'ye erişmek veya özel bir şeylere erişmek bu devirde artık daha kolay hale geldi maalesef. Bizim üzerimize düşen şey dediğiniz gibi her atılan Dosyalara, linklere tıklamamak. Açıkçası IP üzerinden başka neler yapabilir, öğrenebilirler tam olarak bilmiyorum. Crack oyunlara yönelikseniz bir an önce format atın derim.

Modem arayuzunden guvenligi en ust duzeye cikardim mac filtreleme koydum kendi pc im disinda hic bi pc aga sizamayacak diye butun acik portlari kapattim cmd den modemde de ekstra bir port yonlendirme kurali tanimlanmamis firmware guncelledim modemi 5-6 kere acip kapadim

Sanırım yapabileceklerim bu kadar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…