IP adresmi gören cihazıma erişebilir mi?

Profesörizm

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar size IPv4 adresini daha önceden sormuştum. Ele geçirirse bir şey yapamaz dediniz. Peki tamam. Örnek olarak İPLogger sitesinden bana bir link gönderdiniz ve ben de girdim. IP adresim karşı tarafa geçti. Fakat ben kendi linkime girip kontrol ettim. Bir IP adresi çıktı. Ondan sonra modemi açıp kapatıp denedim bu sefer farklı bir IP adresi var. Ve hepsinde farklı bir adres gösteriyor. IP adresim ele geçirilirse, modemi kapatıp açınca benim cihazıma erişemeyeceği anlamına gelir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden her defasında konu açıyorsun? Bir sisteme sızmak eskisi kadar kolay değil. Tabi sen şimdi IP konusunda da endişe ediyorsan muhtemelen çoktan virüs de yemişsindir.

Neden her defasında konu açıyorsun? Bir sisteme sızmak eskisi kadar kolay değil. Tabi sen şimdi IP konusunda da endişe ediyorsan muhtemelen çoktan virüs de yemişsindir.
Korkuyorum. Fakat bilgisayarımda bir sorun yok. Çoktan virüs yemişsindir derken ne demek istediniz ? Sadece bir ip adresinden benim bilgisayarımdaki bilgileri ve erişimi sağlayabileceğinden korkuyorum.

Korkuyorum. Fakat bilgisayarımda bir sorun yok. Çoktan virüs yemişsindir derken ne demek istediniz ? Sadece bir ip adresinden benim bilgisayarımdaki bilgileri ve erişimi sağlayabileceğinden korkuyorum.
Girdiğiniz bütün web siteleri, kullandığınız bütün yazılımlar IP adresinizi rahatlıkla görebilir. Çok büyütüyorsunuz. Başa bir şey gelecek olsaydı sizden önce çoğu insanın başı yanardı. Elde sadece IP adresiyle en fazla DDOS atarlar.

Her gün aynı konuyu açıyorsunuz. Hatta gün içinde buna benzer başka bir konu daha açtınız. Moderatörlerinde de aynı konuları sürekli onaylamaları çok ilginç. Diğer konularda size bilgi verildi zaten gördüğüm kadarıyla.

Ayrıca şunu bir düşünün. Kim, neden sizin bilgisayarınıza sızmak istesin? Devlet sırrı mı saklıyorsunuz? En kötü DDoS yersiniz ki zaten modern bir modeminiz varsa o bile mümkün değil artık güvenlik duvarı yüzünden.

DDOS nedir ? Kısaca açıklar mısınız ? Bazı sitelere baktım fakat tam anlayamadım.

DDOS nedir ? Kısaca açıklar mısınız ? Bazı sitelere baktım fakat tam anlayamadım.
Sokak dilinde anlatayım. Daha önce ele geçirilmiş bilgisayaların hepsi sana bağlanıp her salise modemine gereksiz sorular soruyorlar ve modemin de bu gereksiz sorulara cevap vermeye çalıştığı için internetin yavaşlaması ve hatta girememesi durumu. Nasıl örnek ama

Çok güzel tebrik ederim. Virüs koruma programım bunu önler mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…